- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
Kiábrándító, hogy majd egy évvel a hír kirobbanása után is egy szakfórum képtelen a W8-t a Modern (leánykori néven Metró) UI szinjénél mélyebben tárgyalni (persze az örök Win-Mac-Linux rágcsát leszámítva). Ez szerintem kva szomorú.
Engem érdekelne hogy főleg azok, akik ilyen rendszerek kiépítésével foglalkoznak, mit gondolnak az új felhőztetésről az új titkosítási technikákról. Hogy akik jobban belelátnak, hogy érzik, helyes, helytelen-e döntés volt-e előhozakodni saját márkás laptopjaival vagy hogy mitől is lett gyorsabb az új W8? - mert le merném fogadni hogy azt a lelkes forumwarriorok közül kevesen tudnák megmondani. Én sem
Ehelyett meg megy a "juj, oda a start menu majrézás" ami "A milyen autót szeretnél, Kisszivem?, "Pirosat!" IT-s megfelelője. Tiszta nőklapja bmeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest