Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
Kiábrándító, hogy majd egy évvel a hír kirobbanása után is egy szakfórum képtelen a W8-t a Modern (leánykori néven Metró) UI szinjénél mélyebben tárgyalni (persze az örök Win-Mac-Linux rágcsát leszámítva). Ez szerintem kva szomorú.
Engem érdekelne hogy főleg azok, akik ilyen rendszerek kiépítésével foglalkoznak, mit gondolnak az új felhőztetésről az új titkosítási technikákról. Hogy akik jobban belelátnak, hogy érzik, helyes, helytelen-e döntés volt-e előhozakodni saját márkás laptopjaival vagy hogy mitől is lett gyorsabb az új W8? - mert le merném fogadni hogy azt a lelkes forumwarriorok közül kevesen tudnák megmondani. Én sem
Ehelyett meg megy a "juj, oda a start menu majrézás" ami "A milyen autót szeretnél, Kisszivem?, "Pirosat!" IT-s megfelelője. Tiszta nőklapja bmeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest