- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
dajkopali #91 üzenetére
Akkor a Vistáról miért mondta UTÓLAG Steve Ballmer, hogy félkész termék volt?
Debütáláskor ott is meglehetősen agresszíven kampányoltak, és mondogatták, hogy így jobb, meg úgy jobb, meg hogy mennyit tesztelték, és mennyi mindent beleraktak, és hogy "az igazi szabadság most kezdődik", és aki ezt nem látja az bigott, meg maradi, meg stb. (persze ezt így nem mondták ki, de sugallták, ugyanúgy, mint most, a csempés felület kapcsán).
Egyébként a radikális fejlesztések "demokratikus" bevezetésére van egy nagyon egyszerű eljárás; OPCIONÁLIS. Úgy lettek volna korrektek, ha a Win8 kezelőfelülete telepíthető klasszikus, és csempés módon is, aztán ha tényleg annyira jó az új felület, mint ahogy mondják, akkor a felhasználó magától áttér rá, nem kell kényszeríteni.
Nekem ez a visszás az egészben, hogy kvázi ráerőltetik (tudom, tudom, nem köztelező megvenni...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest