- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
dajkopali #91 üzenetére
Akkor a Vistáról miért mondta UTÓLAG Steve Ballmer, hogy félkész termék volt?
Debütáláskor ott is meglehetősen agresszíven kampányoltak, és mondogatták, hogy így jobb, meg úgy jobb, meg hogy mennyit tesztelték, és mennyi mindent beleraktak, és hogy "az igazi szabadság most kezdődik", és aki ezt nem látja az bigott, meg maradi, meg stb. (persze ezt így nem mondták ki, de sugallták, ugyanúgy, mint most, a csempés felület kapcsán).
Egyébként a radikális fejlesztések "demokratikus" bevezetésére van egy nagyon egyszerű eljárás; OPCIONÁLIS. Úgy lettek volna korrektek, ha a Win8 kezelőfelülete telepíthető klasszikus, és csempés módon is, aztán ha tényleg annyira jó az új felület, mint ahogy mondják, akkor a felhasználó magától áttér rá, nem kell kényszeríteni.
Nekem ez a visszás az egészben, hogy kvázi ráerőltetik (tudom, tudom, nem köztelező megvenni...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest