Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
no erre irtam, hogy nem latok ra realis eselyt, hogy sebessegben ill az arm koruli mizeria miatt vonzo legyen mar most. az x86 nettoptol a szerverekig baromi kis lepcsokben skalazodik, nehez lesz lyukat talalni kinalatban, ahova bepasszol. helyet csinalni meg vmi nagy dobassal lehet.
-
Zigur
senior tag
Én azt látom problematikusnak hogy minek venne vki win8-as tabletet ha nincs rá alkalmazás (a régi gui-ra írt alkalmazások labdába se rúgnak egy iPad-es alkalmazás kezelhetősége mellett).
Mivel eleve új alkalmazások kellenek tabletre, azért is lépheti meg az MS hogy ARM-ra is kijön a win8, mivel majdnem 0-ról indul... annak minden hátrányával. A WP7 eddigi teljesítménye alapján nem egyszerű innen indulni. Érdekes lesz ez az évtized ilyen szempontból. -
O_L_I
őstag
Igen ez valsz így van. Bár én is nagy "legós" vagyok de most, hogy egyre kevesebbet játszok már nagyon várom mikor a zsebemből kiveszem a telómat az asztalon rápattintom egy dokkolóra ami rá van kötve az erősítőre a monitorra meg egy BT bill/egér és azonnal szólhat a zene tudok tovább netezni, dolgozni stb..
Pedig a régi szép idők mikor először jumperoltam fel a Cyrix DX2-66-ot 80-ra és szaladtam a konyhába anyámhoz, hogy mit csináltam erre ő csak annyit mondott hogy meg ne üssön az áram

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

kizart.