- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Nem a teljesítményre gondoltam. Hanem arra, mennyit veszít a teljesítményből ha maximumon van járatva.
Az ipad meg egy cseppet nagyobb, mint egy telefon nyilván nem fog throttlingolni ugye. Van hova eloszlatni a hőt, megerőltetés nélkül. A snapi 810 is sokkal vígabban hajtotta a Sony táblát, mint a vele kb egyidős Z3+-nál.Nyilván nem életszerű, és úgy sem veszi a szemével észre a teljesítmény csökkenést.
-
ctvagyok
őstag
válasz
aprokaroka87 #2 üzenetére
Leolvadna egy két teszt után
Pont azt az előnyét vesztené el az apple chipje, hogy nem throttlingol. Az új chip viszont az FHD kijelző alatt már több százalékot veszít is folyamatos benchmark futtatás mellet. Sima hatos viszont bírja. Na még az apple chipje a "végtelenig" optimalizált rendszerrel is megszenvedné a 2k felbontást.Én még mindég nem vagyok meggyőzve, hogy ezzel a chippel idén a boltokban találkozhatok majd egy Huawei termékkel. Én januárra tippelném ennek is az elérhetőségét.
Amúgy szép teljesítmény. Csak ezt meg fogja ugrani az összes gyártó. Más kérdés, hogy ettől les-e jó egy telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest