- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forbence
csendes tag
Várjuk már, várjuk.... Remélem nem kell hozzá 3-4 évnél több!
-
atti_2010
nagyúr
Ebből megint nem lesz semmi mint a többi úttörő fejlesztésből, a gyártók nem szeretik az újításokat csak a saját kitaposott ösvényükön haladnak az általuk diktált tempóban.
-
Petyyyyy
addikt
Ezt a hírt mintha olvastam volna valamelyik újságban, de annak a lapnak az írásaira nem adok. Most hogy itt is látom, kezdem elhinni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
-
G.A.
aktív tag
Jól értem, hogy ez a memória típus a prociban található SRAM helyére is pályázik?
Ha ez így van, akkor már teljes a kör:
prociban, RAM-ban, SSD-ben, talán még VGA-ban is(egy kis sebességnövekedés után)?, ez a memória lesz beépítve.
De ne csak az ultramobil cuccokba, hanem mindenbe jöhetne.
GA
-
Ezt a technológiát háttértárnak is lehetne használni?
-
vinibali
őstag
láttunk már néhány SRAM leváltót, eddig nem nagyon váltak be a dolgok. kémiailag hogy oldható ez meg, ez is cmos alapú? de ahogy nézem a kiolvasás elmélete nekem gyors adatmozgást vetít előre. az első bit mondjuk mindig 0 és ha csak a második tér el elég csak mindig azt olvasni?
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
Tehát futni fog a Crysis a kvarcórámon, fél évig elemcsere nélkül?
-
DaveJr
őstag
Szuper kis fejlesztés. Kíváncsi leszek mikorra lesz gyártható állapotban.
Ha mégis elfáradnának egy időután akkor az elfáradt cellát felcserélhetnék az addig "ellenőrző" cellával és máris dupla élettartam kapható...persze kérdés hogy mire elfárad az egyik addig nem egy szeméttelepen végzi-e az adott mobil eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest