Új hozzászólás Aktív témák
-
forbence
csendes tag
Várjuk már, várjuk.... Remélem nem kell hozzá 3-4 évnél több!
-
atti_2010
nagyúr
Ebből megint nem lesz semmi mint a többi úttörő fejlesztésből, a gyártók nem szeretik az újításokat csak a saját kitaposott ösvényükön haladnak az általuk diktált tempóban.
-
Petyyyyy
addikt
Ezt a hírt mintha olvastam volna valamelyik újságban, de annak a lapnak az írásaira nem adok. Most hogy itt is látom, kezdem elhinni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
-
G.A.
aktív tag
Jól értem, hogy ez a memória típus a prociban található SRAM helyére is pályázik?
Ha ez így van, akkor már teljes a kör:
prociban, RAM-ban, SSD-ben, talán még VGA-ban is(egy kis sebességnövekedés után)?, ez a memória lesz beépítve.
De ne csak az ultramobil cuccokba, hanem mindenbe jöhetne.
GA
-
7
addikt
válasz
sz.balazs.95 #5 üzenetére
Ha tényleg nem kell neki energia az állapotának megőrzéséhez, akkor minden bizonnyal. Kérdés, hogy mennyire érzékeny a mágneses terekre.
-
Ezt a technológiát háttértárnak is lehetne használni?
-
vinibali
őstag
láttunk már néhány SRAM leváltót, eddig nem nagyon váltak be a dolgok. kémiailag hogy oldható ez meg, ez is cmos alapú? de ahogy nézem a kiolvasás elmélete nekem gyors adatmozgást vetít előre. az első bit mondjuk mindig 0 és ha csak a második tér el elég csak mindig azt olvasni?
-
IIIIIIIIIIII
csendes tag
Tehát futni fog a Crysis a kvarcórámon, fél évig elemcsere nélkül?
-
DaveJr
őstag
Szuper kis fejlesztés. Kíváncsi leszek mikorra lesz gyártható állapotban.
Ha mégis elfáradnának egy időután akkor az elfáradt cellát felcserélhetnék az addig "ellenőrző" cellával és máris dupla élettartam kapható...persze kérdés hogy mire elfárad az egyik addig nem egy szeméttelepen végzi-e az adott mobil eszköz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest