- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tixem
addikt
Nofene, egy Note 3 Pro konkurens (nyilván nem annak szánják)? Üdvözítő a snapdragon, remélem mihamarabb ideér majd az új Honor-okkal egyetemben. Papíron hibátlan, csak könyörgöm ne szarják el benne a kamerát.
-
oszi666
őstag
Van barmi gyakorlati indoka annakz hogy a nagy tarhelyu modellekbe tesznek tobb ramot?
-
-
moleculez
veterán
Tetszik is, jó is, az ára úgyis esni fog, főleg ha bekerül szolgáltatóhoz. P9 tulajként én elégedett vagyok a Kirinnel, de Huawei szándékosan nem gyárt mindent saját SoC-cal, több lábon akarnak állni. (Nexushoz kapcsolódva olvastam)
-
.Szaki.
addikt
Nem tűnik rossz telefonnak, de egyre több lesz az átfedés a Huawei és a Honor közt. Mindenesetre ilyen áron, ilyen tudással kifejezetten bestbuy is lehet, viszont a chipset kérdésre térve nekem pl. édes mindegy, hogy Kirin, vagy Snapi van a telefonban, az előző mobilomban Snapdragon volt, a mostaniban Kirin és tökéletesen megy.
-
törölt tag
Még itt is látok több olyan embert felbukkanni Kirin -nel a zsebében, aki korábban puffogott erre az SoC -ra. Persze csak mint érdekesség írom.
Meg ugye Honor kispajtás is MTK -val és Kirin -nel lépett be (egyébként sikeresen) európába.
Amúgy volt a Huawei -nek több fronton próbálkozása. Ilyen eset például a P8 Lite vagy a Mate 2 Snapdragon verziója (pl. USA) volt, de ahogy látom/láttam a lényegen nem sokat változtatott.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#86973952 #16 üzenetére
Igen igazad van, a többség nem igazán figyel rá. Inkább azok válogatnak, akik ilyen fórumokat olvasnak és kicsit jobban képben vannak. Aztán mindenkiben kialakul valami, tetszik, nem tetszik, szeretem, nem szeretem érzés. Nekem azért jobb, mert Xiaomi-s vagyok és ezekre sokkal öbb ROM van. Különben engem sem érdekelne mi van benne, ha megfelelően dolgozik.
-
törölt tag
Én úgy látom, hogy az emberek többségének lövése nincs arról, hogy mi fán terem a Snapdragon. "Rendelgetős vásárlóknál" jobb a helyzet, de ha ez felénk G9 -ként mutatja meg magát, akkor szinte bármi lehetne benne.
Persze ettől még nyilván lehet valakinek a kedvence, de mivel elég kevés a tudatos vásárló, igy nem hiszem, hogy sokat nyomna a megítélésén. Főleg úgy, hogy a Huawei egész jól értékesít a saját fejlesztésű SoC -val.
-
aelod
veterán
Volt már olyan amit nem hagytak jóvá?
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz.
-
-
DithenS
senior tag
Mire ide ér ez is lesz egy százas.
-
Igen, ez esélyes, főleg, hogy speckók terén kb oda várható.
Kár az aksiért, még növelhették volna kicsit, és akkor Huawei-re váltottam volna
@DithenS: Matek: 86000 nettó ,tehát áfa, artisjuss, és 110 ezer körül/felett leszünk, elég kiindulni a G8/GX8 árából. / ami 110 ezer kb.
-
Matada2.3
veterán
Ha jól látom, akkor ez itthon G9 néven lesz a G8 folytatása
-
Scrydhan
senior tag
Ennyiért jó vétel lesz, bár meglepődtem egy picit, a Huawei nem maga tervez SoC-ot? Akkor miért rakna SD 652-őt a telefonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged