- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
válasz
danikollar #8 üzenetére
Sztem nem az a lényeg, hogy kinek szánják, hanem hogy mennyibe kerül, és ezek méreg drágák szoktak lenni. És annyi pénzért jobbat kapsz, vagy ugyan olyat olcsóbban, ha ugye kisebbek az igényeid. Elkérik a felárat azért hogy egybegép és innovatív. Olyan innovatív, hogy 16 kg-ban nem tudják megoldani egy asztali VGA hűtését, sőt, múltkor az iMac-eknél a mobil 6970m-nél tömeges meghibásodások voltak vélhetően hűtési problémák miatt. Sztem ez kész röhej.
-
satz18
őstag
Biztos nem 2 fillér lesz. Szerény véleményem szerint egy 16 kg-os gamer dögbe vétek mobil VGA-t rakni. Sokkal gyengébb ár/teljesítményben. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a leendő masina árából kijön egy asztali gép olyan VGA-val ami egy 1440p-s monitort is képes meghajtani (27 colon már nem árt nagyobb felbontás), természetesen a monitor ára is ki fog jönni belőle.
Már a második gamer konfigban látom a HDD mellett a RAID 0-s SSD tömböt. Ez rendkívül dícséretes, mások is követhetnék az MSI példáját.
#6: vágom hogy nem lehet lehűteni, de akkor is 16 kg. Egy 3,5 kg-os laptopba is belemegy ilyen vas. Szóval sztem ciki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest