Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Suker10 #75 üzenetére

PC-nél pár perc alatt be lehet vizsgálni helyben.

Ehhez az kell, hogy vagy egy helyről vásárolj, vagy az, hogy egyértelműen megállapítható legyen a hiba - viszont ebben az esetben ezt meg tudod oldani otthon is. Ha már a cserélgetős "na melyik alkatrész a szar" játék jön, akkor az nem helyben lesz megállapítva. Ha teszem azt nem az adott boltban vásárolt komponens a ludas, akkor meg nagyon nem lesz ingyen a szerviz.

Egyébként meg jártam én már úgy, hogy három hetet rohadt tesztelésen a komplett gép teljes mértékben a szerviz hibájából (aliencomputers), illetve vártam 1 hónapot a leadás pillanatától a cseréig (ipon, ahol legalább nem a bolt, hanem a nagyker lassúsága volt, de végeredményben engem ez egyáltalán nem érdekel).

Ameddig tudod mi a baj konkrétan, addig a hómméd PC tök szuper, ez tény. Akkor b*sz be a mennykő, amikor ezt nem tudod. A kiskeres szervizekkel meg vagy szerencséd van, vagy nem. Nekem pl. a legtöbbel nem igazán volt.

A garancia sokat ér, csak meg kell választani a gyártót. Brand és brand között is hatalmas különbség van, nyilván az ismert lokálpiaci viszonyok alapján olyat kell választani, amelyikről általánosságban jók a vélemények és tapasztalatok.

Új hozzászólás Aktív témák