- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
IkszIpszilon #19 üzenetére
Szerintem ha a sima X az android 4.0.4-el kényelmesen elmegy reggeltől estig, a JB-el, ha jól optimalizálnak nem lesz probléma!
-
stilo18
addikt
Ez csak az én gondolatmenetem volt...
Szerintem kevesebb energia 1 maggal döcögni, mint folyamatosan váltogatni, figyelni, hogy mekkora erőre van szükség stb.
Meg hát tudod nagyon jól, hogy mivel lehet azért sok vevőt megnyerni! Benchmarkokkal. Sokan mondják, hogy engem nem érdekel, meg hasonlók...
Gondold végig, vesz vlki sok sok pénzért egy fullos telót. Mit lát másnap a fórumon, havernál, iskolapadban a mellette ülőnek a kezében?
Jéé, a Tiéd többet kapott? A legjobb termék birtoklási vágyának tudata szerintem(!) nagyon sok vásárlót megbolondít.Akár kimondja, akár csendben magába folytja... -
stilo18
addikt
Na, hogy másodszorra is elolvastam: Az eddigi segédmag ugye csak 500mhz-en tudott ketyegni. Na már most ugye ha csináltál valamit a telóval, akkor kapcsolgatta a magokat! Most, hogy 1,7-ig eltud menni, nyilván sokkal több feladatot eltud látni, nem kell pöfékelnie a 2-3-4 magnak...
Nem lesz ez rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest