Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ideig divat volt a Nokia fikázása, most már divat lesz a SE fikázása.
Áttúrtam a Nokia kínálatát (mgsm jelenlegi kínálatában), amiben így hírtelen átnézés során autofocusos gépet csak az 5610-et, a 8800 arte-t az E90-et, illetve az N sorozat egyes modeljeit találtam. Ezek közül új készülékárban a legolcsóbb néhány korosabb N és az 5610 voltak, úgy 60+k induló árral.
Ugyanitt áttúrtam a Samsungot is, akiknek kisebb termékpaletta mellett az alábbi készülékeket találtam: D900, E590, F330, G600, G800, U600, U700, Z560. Ezeknél már vannak kicsit olcsóbb készülékek is.
Végül átnyálaztam a SE kínálatát, ami a 3 közül a legkisebb darabszámú volt. A következő AF-es készülékeket találtam hirtelenjében: K550, K750, K770, K800, K810, K850, P990, P1, T650, W610, W810, W960. Arányaiban messze többet, mint a másik két cégnél, de ami még fontosabb, már 30-40k-s ár közelében voltak ilyenek. (Pre-paid kártyával pedig...) Ez már nem mindegy a piacon.
Persze, mondhatjátok, hogy ezek közül jópár csak egy újracsomagolt készülék, de ez a másik két cégre is érvényes.Nekem úgy tűnik, hogy túl el voltunk kényeztetve, ezért sír most annyira a szánk. Tényleg kevesebb innováció van manapság a SE háza táján, ennek ellenére a termékpalettájuk kifejezetten jó, főleg az áraikhoz viszonyítva.
Azok meg már csak apróságok, hogy pl a P1 miért van lemaradva olyan nagyon mondjuk a Nokia okostelfonjaihoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Futás, futópályák
- YouTube
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest