- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
HTC Desirem van 3.7" meg se reccent rajta angry birds. Ennek ellenére kezelhetetlen.
A kényelmetlenséget minden mobilos játékra írtam. Ha leteszed a kezed kényelmesen az asztalra akkor a képernyő eszméletlen messze kerül a szemedtől. Persze lehet csak én szoktam hozzá a 20"+32" dual asztali konfigomhoz ahol látok mindent normálisan.
Kezelhetetlenségről meg arra gondolok pl. angry birdsnél hogy az ujjam alatt van a madár amivel célzok... eltakarom pont azt ami érdekel. Ez micsoda röhej már.
-
edward2
addikt
válasz
kiskaktusz #5 üzenetére
bármilyen játék tapasztalatom szerint a legkényelmetlenebb a világon a mobilon vagy tableten való játszás.
Eszméletlen nyakfájást tudsz kapni pár percen belül. Azt hiszem ha az én szüleim annó gyerekként féltettek hogy miért kuporgunk a C64 előtt akkor a mai szülőknek rommá kéne magukat fosniuk, hogy a drága csemetéjük egy 3-4" közti miniképernyő előtt nyomorodik meg. (meg vakul is vele egyetemben PCn azért 14" alatt nem volt soha semmi)
Mondjuk igazad van mert sok munkatársam képes magát lekötni egy fruit ninjaval is. (az is 5 percet bírt a telefonomon)
-
edward2
addikt
válasz
kiskaktusz #1 üzenetére
hamarosan? szerintem minden normális ember kb 5 max 10 perc után unja halálra a mobilján. Több okból is:
-kezelhetetlen a precizitás
-mini képernyő
-fejed letörik 5 perc mobil bámulása után, ha normális fejszögben akarod nézni akkor meg a kezed törik le
-alapvetően unalmas játékmenet
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest