- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Ez így van. Kis telefonon az AB kényelmetlen, 4 col körüli telón kényelmesebb, 10 colos tabletnál még kényelmesebb (ott már majdnem lehet látni a madarak a kilövéskor) de legkényelmesebb PC-n. De nem feltétlenül a nagyobb monitor (kijelző) miatt, hanem hogy az egér kurzorja nem takarja ki a madarat.
-
sing1ep1ayer
őstag
Én nem unom most sem. Van benne kihívás: ha mondjuk 3 csillagosra akarod megcsinálni az összes pályát, ahhoz rengeteg kitartás kell. Akiből ez hiányzik, az biztosan hamar elunja a játékot. De ha már itt tartuk; a Tetris nem unalmas? Mégis a mai napig rengetegen játsszák. Vagy mondhatnám a Sudokut is.
A mini képernyő meg készülékfüggő. Ha X10 Mini Pro-n tolod, akkor értem a problémát, de arról nem a Rovio tehet, hogy te mit vettél magadnak. Kezelhetetlen precizitás: szintén erősen függ a készüléktől. Ha pici a kijelző, vagy lassú a gép és lagol a játék, akkor kezelhetetlen lesz. Ki tehet erről? Aztán említetted még a kényelmetlen kéz- és fejtartást. Most komolyan!... A többi játékhoz máshogy kell tartani a mobilt?
Ülj le egy asztalhoz és támaszd le a könyököd.
Szerintem igenis jó kis app. Lehet hogy vannak jobbak nála, de a készítőkhöz befolyt bevétel nem azt mutatja, hogy ez annyira gagyi, unalmas és kezelhetetlen lenne. Maximum már nem divatos játszani - inkább fikázni az.
-
kiskaktusz
addikt
Tudod az az érdekes, hogy mindenkitől ezt hallom "ökörködésnek jó". Ez mind szép és jó, csak elfelejtik, hogy nem ökörködésre adtak ki sok tízezer forintot.
És tényleg mindneki azt mondja, kinek ott van a telefonján az angry birds valamely epizódja, vagy a fruit ninja, vagy akármelyik másik túlhájpolt fos.
-
kiskaktusz
addikt
Ne aggódj, nálam sem volt fent 2 percnél tovább, mert egy internetes flashgmae jobban ki van dolgozva... Naivitás azt gondolni, hogy az emberek java ezt 5-10 percen belül megunja. És mivel csak a háttér változik meg az animáció, így előbb-utóbb megunja az egybites user is.
Amúgy telefonra a logikai játékok, rejtvények a legalkalmasabbak, mint játék. Én nem vagyok GAMER, de azért könyörgöm... A játék az egy toca race driver 3-nál, vagy egy cod4-nél kezdődik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest