- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doooo
veterán
Miféle "arcon csapásról" beszélsz? Arról, hogy a jövőre 7, 8 (!) éves kiegészítőik már túl elavultak lesznek a legújabb mobilokhoz (tehát pl. a most 3 hónapos Note20 Ultrával még vígan elmennek)? Ez az arcon csapás, tényleg?
Mondom ezt úgy, hogy még egy mobilból sem sikerült se nekem, se bárki másnak körülöttem kitörnie a csatlakozót, pedig többségben voltak és vannak a Samsungok. -
makikutya
csendes tag
Megértem hogy a személyes élmény kellemetlen, de a saját cégünknél magasan a samsung telefonok a legmegbízhatóbbak, szervizigényük szinte nincs... igaz általában vagy s vagy note szeria, esetleg A család teteje... de összehasonlítva az évek alatt pont az ellenkezőjét tapasztaljuk a nagyobb számok (360 user) alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest