- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doooo
veterán
Miféle "arcon csapásról" beszélsz? Arról, hogy a jövőre 7, 8 (!) éves kiegészítőik már túl elavultak lesznek a legújabb mobilokhoz (tehát pl. a most 3 hónapos Note20 Ultrával még vígan elmennek)? Ez az arcon csapás, tényleg?
Mondom ezt úgy, hogy még egy mobilból sem sikerült se nekem, se bárki másnak körülöttem kitörnie a csatlakozót, pedig többségben voltak és vannak a Samsungok. -
makikutya
csendes tag
Megértem hogy a személyes élmény kellemetlen, de a saját cégünknél magasan a samsung telefonok a legmegbízhatóbbak, szervizigényük szinte nincs... igaz általában vagy s vagy note szeria, esetleg A család teteje... de összehasonlítva az évek alatt pont az ellenkezőjét tapasztaljuk a nagyobb számok (360 user) alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest