- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
makkmarce #24 üzenetére
,, Az aláfeszelős teljesítménycsökkentés értelmezhetetlen.. mi a fenének vennél 3090-et, ha utána visszabutítod 3080-ra, és elmondod, hogy de jó, kevesebbet eszik."
Azért komoly hogy ilyen magabiztosan szólalsz meg egy témában amiben láthatóan nem sok ismereted van... Fogalmad sincs hogy az átlag alulfeszelés hány %-ot vesz el, hogy utána ha húzol az órajelen akkor gyakorlatilag van egy kevesebbet fogyasztó, hosszabb élettartamú ugyanolyan gyors kártyád (már ha annyira konvervatív vagy mint én, hogy csak annyival emelsz órajelet mint amennzit vesztették az alulfesszel).
,,Nem fújok rá, csak a kötelező részét nem értem, és azt, hogy miért kell minden gyártót egyből ekézni, ha nem nyitja meg az eszköze babrálhatóságát, hogy aztán a sok tunningpalánta hisztizzen nála, hogy cseréljék ki garanciában a túlfeszelt túlhajtott eszközeit."
Érdekes, én még ilyennel nem találkoztam. Olyannal se hogy a utning kötelező lenne, az alulfeszelést szokták ajánlani, ha az ember óvni akarja a VGA-jat, de baszolút nem "kötelező".
-
GeryFlash
veterán
Hat ha tenyleg lesz GAAFET-juk 2024-re amit erosen ketlek, akkor tenyleg versenykepesek lesznek, meg az se biztos hogy kelleni fog nekik bergyartani.
De tovabbra is eleg hiheetlen, hogy 1 evvel a FinFET 7nm utan ekkorat ugorjanak, nyilvan parhuzamos fejlesztes a ketto de akkor is, honnan lett ilyen know-how hirtelen
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest