- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
Nos, nekem az intelrol kb, ez jut igy gyorsan eszembe: Spectre, Meltdown, Foreshadow, Spoiler, gagyi paszta, kazan K-s procik, HT off, selejt KF stb. Emelett az AMD csak ertekelheto alternativa lenne? Oh, hagyjuk mar...
A 7nm-es paletta felmossa az intelellel a padlot, mainstream AM4 kivegzi intel HEDT platformjat. (ha minden jol alakul)
Egy dolgot sajnalok, hogy nem lesz dragabb mint tragya intel (halal komolyan mondom) mert mindenki varja a gyorsabb AMD-t csak azert, hogy intel arat csokkentsen. (a vasarlok meg is erdemlik a sorsuk, ha tovabbra is egy ekkora troll ceget tamogatnak a penzukkel, aki az utobbi 10evben gyakorlatilag fingreszelte a Nehalemet) -
-
Mivel a 0-ról raktam össze új gépet, és nem egy már meglévő alaplapban cseréltem procit, ezért nem akartam "elavult" chipsetes lapot venni, és azon sakkozni, hogy na vajon melyik régi chipsetes alaplapban fog menni az új proci?
Nézőpont kérdése, én továbbra is úgy látom, hogy fals érvekkel próbálod alátámasztani a döntésedet. Itt nem a döntéssel van a gond, ha az Intel tetszett, vedd azt, emiatt senki egy szót sem szólhat. Viszont a felhozott érvek nem állnak meg továbbra sem a lábukon.
Én a múlt héten rendeltem egy ismerősnek gépet, a BIOS frissítés a PCX-nél például 2500 Ft-be kerül (ugyebár itt mondjuk Ryzen 5 2400G ment bele, de biztosra akartam én is menni, hogy az adott lapban biztos nem lesz gond). Ennyi, és utána biztos megy benne - mivel minden X470 / B450-es lapban fognak menni a Ryzen 3000-es procik.
Az pedig, hogy "elavult", már tényleg furcsa érv, hiszen az X470 és a B450 például semmivel sem tud kevesebbet, mint bármelyik jelenleg kapható Intel alaplapi chipset, tehát amit vehettél, az konkrétan ugyanolyan "elavult", mint az X470 vagy a B450...
-
sőt az alaplap vélhetőleg drágább is lesz, így a lap+proci kombó ára nagyjából ugyanott lenne, és hallgathatom a chipset ventit, ami nálam abszolút dealbreaker.
Especiel ha nem kell a PCI-Express 4.0 (mivel intelt vettél, amely nem támogatja, így gondolom nem kell), akkor egy már elérhető és olcsó(bb), illetve chipset venti nélküli X470 vagy B450-es deszkában is elmehet amúgy a Ryzen 3000 széria, szóval a felhozott érv momentán nem áll meg a lábán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest