- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
aujjobba #921 üzenetére
Nem akarok belemenni, mert ahány ember, annyi preferencia. Úgyhogy ne nyissál ebből vitát, mert nem kettőnk között kell megállapodni, hogy milyen univerzális megoldást adjunk a maradék ~ 8mrd embernek, mert ilyen nincs. Mindenki megveszi magának azt ami neki megfelelő vagy amit úgy érez, hogy megfelelő (lévén fogyasztói társadalomban élünk), legfeljebb kiderül, hogy tévedett.
Én annyi mindenre használom a gépet és nem veszek bele túl drága VGA-t, hogy nem éri meg a PC+konzol, nekem. Nekem. Másnak lehet. Én számtalan opciót megnéztem: milyen játékok elérhetőek az új XBOX-ra (mert itt van csak úgy tudom bill+egér támogatás), melyek a multi címek, melyek az ingyenes címek, mit lehet még a konzollal csinálni gamingen kívül, stb... Akinek más a jó csinálja, vegye. Legfeljebb direktbe próbálja ki, hogy jól mérte-e fel az igényeit vagy nem és ha nem, még mindig eladhatja. Én elméletben végigmatekoltam miden opciót. Amúgy is csak XBOX Series X-szel lennék kibékülve az optikai meghajtója miatt, Series S-szel meg nem lehet adni-venni használt gémeket. De már a PC+Series S sem adta ki. Pláne, hogy az egyik nagy kedvenc játékom semmilyen konzolra nem érhető el. Még azt is lenyeltem volna valahogy, de úgy sem... -
Aprósólyom
addikt
válasz
aujjobba #899 üzenetére
A konzol nem univerzális. A konzol mellé is kell gép. Ma már lassan egy óvodásnak is kell. Na jó nekik nem, de egy kisiskolásnak már kellhet a H.F.-hoz. Mit csinál a konzollal?
PC-re végtelen+1 játék van, mert még a régebbi konzolos játékokat is tudod futtatni emulátorban és még lehetne ragozni. (pl, képek tárolása, szerkesztése, sulis anyagok, stb..)
Én azokat nem értem, akik konzolra adnak ki pénzt. Egy szűk célra alkalmas csak, ami mellé úgy is kell egy PC legyen az asztali vagy notesz, mindegy.
Ha kiszámolod mennyi egy konzolt és egy PC-t összesen, akkor abból az összegből a mai szar árak mellett is lehet használhatót játszós gépet építeni, ha hajlandó vagy kompromisszumokra. szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged