- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Valamelyik nagyobb hi-fi cég is lépett Kínából, állítólag magasak voltak a selejtköltségek, és az európai gyártásban látják a megoldást. Gondolom megunták a falvakból városokba letóduló paraszttömegek tréningezését. Mondjuk kishazánk munkaerő kínálatából kiindulva itt sem lesz fenékig tejfel minden.
-
macskea
őstag
Annyit mondok, amikor bevezetésre került nálunk az Enovia, a tesztüzem után összeállítottunk egy hibalistát. A hibák kilencven (!) százalékára azt a választ kaptuk, hogy "As designed." Tovább nem firtattuk a dolgot, örültünk hogy legalább a seggünkön található lyuk megmaradt. Hihetetlen ergonómiai epic fail az egész. Egyszerűen még csak példát sem tudok rá mondani, hogy mi ilyen még. Ezt saját szemmel kell látni...
Nem, még úgy érzem panaszkodnom kell: szerintem ezt SENKI nem próbálta ki, pláne olyan aki használt már előtte bármi hasonlót. Nem. Hiszem. El. Egyszerűen bámulatba ejtő. Néha komolyan azt hiszem, hogy két éve egy IT-s kandikamera műsor szereplője vagyok... az legalább értelmet adna ennek az egésznek.
-
macskea
őstag
Hú, én dolgoztam Ordat FOSS-sal (igen találó a neve) kettő darab évet, előtte-azóta SAP, na az a két év az, ami miatt szerintem én vagyok a SAP legnagyobb önkéntes reklámembere.
Illetve egy kicsit belekóstoltam egy kis fél-startup felhős cuccba is, na az gyalázatos volt. Szóval jó az a SAP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali processzoros kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged