- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
AC Odyssey-jel nem csoda, hogy hónapokat töltöttél... én Origins-szel töltöttem az idén március legvégétől legalább június végéig a szabadidőm egy részét, és nem is túl nagy részét... olyan volt mintha több évados sorozatot néznék. (Közben mondjuk gyorsan kijátszottam Mass Effect 1-et is, de az valóban "semmi" volt hosszúságban Origins-hez képest, talán 5 nap, azt is csak azért mert kellett a pihenő az AC-től.)
Na Odyssey ehhez képest még sokkal, sokkal nagyobb, papíron is, szóval ezt el sem kezdem még egy darabig. Majd esetleg a téli ünnepek idején, aztán jövő ilyenkor talán 100%-on lesz. Bár a téli ünnepekre Skyrimet terveztem, szóval...De januárban jön Hitman 3 is... ajajaj...
A világ összes ideje sem lenne elég. Ha lesz még "lockdown", akkor kihasználom amennyire csak lehet.
Összességében nincs hiány hosszú játékokból, és ha egy kevésbé hosszút is szeretne kimaxolni az ember, az is belekerülhet 40-60 órába. Az utolsó mondatod meg abszolút igaz. -
doooo
veterán
Oké, oké, de mikor jön már a TES VI?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest