- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vargnatt
tag
Szerintem csak a general.useragent.extra.firefox string-et kell átírni hozzá a FF rejtett beállításaiban (címsorba 'about:config'). Valami hasonlót lehet szerintem Operában is az 'opera:config' beállításokban buherálni, bár nem tudom, pontosan hogyan. Még nem próbáltam élesben, de úgy hallottam, hogy ez alapján működik.
-
Vargnatt
tag
válasz
DavidBalazs #40 üzenetére
"Egyébként szerintem a Microsoft soha az életben nem fogja megvenni a Mozillát, és a Mozilla sem adja oda magát a Microsoft-nak mert azzal az elveiknek fordítanának hátat."
Hát, merem remélni, hogy ennyi gerinc azért van a Mozillában, üzlet ide vagy oda. Az valószínű, ha ez megtörténne, a linuxosok már csak dacból is keresnének valami más alternatívát, pl. Midori-t, Arora-t, Konqueror-t, van választék. Vagy neadjisten Chrome-ot, hiszen már az is jön a platformra. OK, talán a linuxos közösség száma még nem akkora, hogy kemény üzleti döntéseket befolyásoljon, de azért jelentős. Mondjuk az a bibi, hogy egy csomó linuxos alternatív böngésző a FF Gecko motorját használja, szóval ha azt nem fejlesztik tovább, az szintén gondot fog okozni. Vagy mindenki átáll WebKitre?
A MS-nak meg amíg üzleti szempontból megéri, addig nagy ívben tesz az ilyen ellentétekre, az Apple-lel is kooperáltak már pl. Office ügyben, pedig a legendás balhék után velük se voltak éppen puszipajtások.
Mindenesetre csúnya jövőt jósolok a Mozillának, ha a Google-t elbukja, az MS nem száll be, és nem találnak más komolyabb támogatót...
-
Vargnatt
tag
Akkor ezek szerint nem használod a myvip oldalt, ott ezerrel az ember képébe nyomják az IE8-at, meg a rejtett mód is deklaráltan csak IE8 alól működik, hogy rávegyék az embereket a váltásra. Ez hagyján, de még az MSN-be is állandóan default be akarnak léptetni egy online felületen keresztül. Szóval ott rettentő pofátlan MS-kampány folyik, tisztára hányingerem van tőle. Amúgy is XP-n már frissítettem IE8-ra, legalább Linux alatt hagyjanak már békén vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest