- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ugye tudod, hogy a hanghívás Ericssonokba volt először úgy 1998 környékén (Nokia ezzel is jól le volt maradva mint a borravaló), az A2618-ban vígan használtam, és nem egy csúcsteló volt.
Atív appra érvet is tudsz mondani, vagy mert "csak"? Roottal telepítsd systemre és natív lesz egy csapásra.
Amúgy ICS-ig volt egy "Voice Dialer" nevű app ami konkrétan erre volt natívan, és biztos offline volt. Ezt váltotta a Voice search egy idő után, szépen updatelve. Elég biztos vagyok benne, mert töröltem mindig, hogy ne fusson és legyen hely systemen. Viszont nem emlékszek hogyan kellett használni, 1x próbálgattam, de nem működött túl jól, de az még CM6-on volt.
-
vicze
félisten
Most nem azért miben különbözik a külső app a navítól? Nem a system partícióra települ és nem tudod leszedni, kb. ennyi...
Ugyebár továbbra is az az android lényege hogy végtelenül bővíthető bármivel, és nincs szinte semmilyen korlátozás.
Amúgy gyártónként változó, hogy van-e voice commandas app vagy nincs, pont Moto-nál volt eddig is az biztos.(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy te is tudod nagyon jól, hogy a szolgáltatónknak ez nem nagy buli így erősen szorgalmaznak mindent ami online...)
@pollai: Hát nem tudom Eric Schmidt méreteit, de inkább "kicsinek" tűnik mint tepsinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest