- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Valaki le tudja írni mik ezek a problémák, amik alapján egyből visszavonják a frissítéseket? Sehol se olvastam részletes hibajelentést vagy egyebet..
-
Decske
senior tag
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
Ez baromság. Ha ssd van és/vagy bőséges a memória akkor mindegyik windows ugyan olyan gyors. Amúgy meg win10-nél a nagy verziók között igen is érezhető a gyorsulás az újabbak felé.
-
*RLaci*
addikt
válasz
csakany2001 #13 üzenetére
Azért kellett volna azokba 4gb-t tenni.
-
*RLaci*
addikt
válasz
janeszgol #10 üzenetére
Nem tudom.Mostanában nem olvasgattam a nexus topicot,hogy másnál is előfordul vagy csak nálunk.Sosem fogom megérteni,hogy miért nem lehetett 3gb-t bele rakni.Mármint milyen árakra gondolsz?
(#11) syn7h37ic Ez azért nem teljesen igaz.Két hónapja használom az XL-t.Az én felhasználói szokásaim mellett(ami igen sokrétű),makulátlanul működik a nougát.
-
törölt tag
Az a baj, hogy még a Google készülékein is bugos elég rendesen. Nem csoda, hogy az X-edik gyártó is visszavonja a frissítést. Oda jutott az android, hogy összetákolnak valamit, ami egyre nagyobb és nagyobb helyigényű, és egyre vacakabb is. De már demózzák az android8-at. inkább tennék helyre a bughalmaz nougat-ot.
-
*RLaci*
addikt
Párom 5X-én amióta fent van a 7.1 nagyon sűrűn előfordul,hogy totál szét fagy a rendszer,semmire nem reagál.Percek mire magához tér,vagy sikerül újraindítanom.Nincs tele minden szarral,alap felhasználó.
-
Shyciii
veterán
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
Az Androidot a Windowshoz hasonlítani...
Ráadésul rengeteg ellenpélda van. Lollipop után nekem a Marshmallow megváltás volt sebességben. -
artos
tag
Nem értem. Moto Z-re már december elején megjelent, és már 3 frissítés is kijött.
-
Valami általános gebasz van ezzel a 7.0-val , és a gyártóknál bukik ki a dolog, hogy a Google valamit nem jól csinált?
Én erre tudok hirtelen gyanakodni, mert tényleg sokadik gyártónál van már ez.
-
ghiottone
nagyúr
Az akkor se volt portugál, spanyol készülékek és most sem
Bugos az alap, de ennyire? Amúgy pedig nem meglepő, hogy később jön, hiszen a béta tesztet is csak mostanság fogják elkezdeni a Z Play-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest