Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Valaki le tudja írni mik ezek a problémák, amik alapján egyből visszavonják a frissítéseket? Sehol se olvastam részletes hibajelentést vagy egyebet..
Finn the human
-
Decske
senior tag
válasz twollah1976 #6 üzenetére
Ez baromság. Ha ssd van és/vagy bőséges a memória akkor mindegyik windows ugyan olyan gyors. Amúgy meg win10-nél a nagy verziók között igen is érezhető a gyorsulás az újabbak felé.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
*RLaci*
addikt
válasz csakany2001 #13 üzenetére
Azért kellett volna azokba 4gb-t tenni.
-
csakany2001
senior tag
-
*RLaci*
addikt
válasz janeszgol #10 üzenetére
Nem tudom.Mostanában nem olvasgattam a nexus topicot,hogy másnál is előfordul vagy csak nálunk.Sosem fogom megérteni,hogy miért nem lehetett 3gb-t bele rakni.Mármint milyen árakra gondolsz?
(#11) syn7h37ic Ez azért nem teljesen igaz.Két hónapja használom az XL-t.Az én felhasználói szokásaim mellett(ami igen sokrétű),makulátlanul működik a nougát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a baj, hogy még a Google készülékein is bugos elég rendesen. Nem csoda, hogy az X-edik gyártó is visszavonja a frissítést. Oda jutott az android, hogy összetákolnak valamit, ami egyre nagyobb és nagyobb helyigényű, és egyre vacakabb is. De már demózzák az android8-at. inkább tennék helyre a bughalmaz nougat-ot.
-
*RLaci*
addikt
Párom 5X-én amióta fent van a 7.1 nagyon sűrűn előfordul,hogy totál szét fagy a rendszer,semmire nem reagál.Percek mire magához tér,vagy sikerül újraindítanom.Nincs tele minden szarral,alap felhasználó.
-
Shyciii
veterán
válasz twollah1976 #6 üzenetére
Az Androidot a Windowshoz hasonlítani...
Ráadésul rengeteg ellenpélda van. Lollipop után nekem a Marshmallow megváltás volt sebességben.[ Szerkesztve ]
-
artos
tag
Nem értem. Moto Z-re már december elején megjelent, és már 3 frissítés is kijött.
-
Graphics
Jómunkásember
Valami általános gebasz van ezzel a 7.0-val , és a gyártóknál bukik ki a dolog, hogy a Google valamit nem jól csinált?
Én erre tudok hirtelen gyanakodni, mert tényleg sokadik gyártónál van már ez.
-
ghiottone
nagyúr
Az akkor se volt portugál, spanyol készülékek és most sem
Bugos az alap, de ennyire? Amúgy pedig nem meglepő, hogy később jön, hiszen a béta tesztet is csak mostanság fogják elkezdeni a Z Play-re."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest