Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Matada2.3
veterán
[link] Nem értem miért mindig ilyen otromba színben szivárognak ki a Moto-k

-
Somatom
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Nekem már mind1, megvan a Play.

Igazából engem a HDMI out érdekelne. Mivel úgy tűnik, hogy a Storage Mod -ból nem lesz semmi, ezért úgy döntöttem, hogy megcsinálom magam (nem kevés programozói "hátszéllel").
-
-
törölt tag
A tesztelő a saját tesztelési szokásai szerint használja az összes telefont, így az a mérvadó, hogy nála a többihez képest mit tud. Neked simán jön a 4-5 óra SoT. Nekem soha nemvolt 4 óra felett, sem az X Play, sem a ZUK Z2, pedig egyikben 3600, másikban 3500-as akksi van. Nem csak vásárlás után, de hetekkel, hónapokkal később sem. Ez teljesen használattól függ, nem pedig a borítéktól

-
Gábor-KJ
őstag
Nálam simán hozta a Moto Z 4-5 sot-t, szóval hagyjuk a tesztben elhangzott 3 órás rémtörténeteket.
Egyébként meg vicc, hogy egy a mobil szférában jártas valaki leszarozza a Z akkut egy frissen kicsomagolt, 4-5 töltési ciklust sem megélt mobilnál és mindezt a kezdeti ismerkedési nyomkorászós időszakban!
Elképzelhető, hogy a tesztelő nem kapott egy borítékot is a teszt előtt.(?)

-
Swim Swim
csendes tag
Ezzel alaposan mellé lőttek a Moto Z legnagyobb vonzereje mindig is az akksi volt.
-
-
Azért megnézném az emberek fejét egy vakus szelfi után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tucatdizájn.
Köszönjük Lenovo. -
törölt tag
Egész szép lett. Mondjuk nekem a szögletesebb gomb is tetszett, csak túl nagyok a kávák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash Shadow Pro
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve a rózsaszín sem, de azokon kívül kb bármi szép tud lenni. Az S8 lavender színe is nagyon tetszik például.

Az Oppo már nem is ad ki más színben telefont... Talán még rózsaszínben...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönjük Lenovo.