Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
én annak örülnék hogy ha a hardcore még realisztikusabb is lehetne, a tank meg kell a fenének, inkább még több eszköz meg fegyver az kell

-
menalcas
őstag
Nem is kellenek bele jármüvek egy igazi vérbeli fps-t kérünk régi jó cod multis hangulattal modern fegyverekkel, hajrá hajrá

-
athomi
veterán
ezt előre lehetett tudni

-
Thome
veterán
Csak míg a WaW-ot a Treyarch csinálta, addig az Infinity Ward épp más kategóriába sorolható! Szóval az IW ha beletenni a tankokat, az ő munkájuk sokkal jobb lenne, mint a Treyarch, lásd UO. Nekem ott totálisan bejött.
Idáig az IW munkájával elégedett vagyok, totálisan jó, ellenben a Treyarch ezzel az 1 CoD szerűségével egyáltalán nem, szerintem a CoD sorozat nevét csak elcsúfította, de ez szubjektív.
Ja, ami lemaradt, nem kell tank, jobb ez így!

-
LackoMester
addikt
nem is kell semmi jármü,minek..nagyon helyes

-
Ari18
őstag
Nagyon várom már, nem is kell bele jármű

-
Prof01
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Nekem bejött.

-
feka007
veterán
Hát ha olyan lenne mint a WaW-ban, akkor jobb is hogy nem lesz.. De azért némivel nagyobb mapek nem ártanának, mert a 4-ben a legtöbb akkora volt, hogy a fél pályán átdobtam a nadet.

-
Ice!?
őstag
"Ők inkább a gyors tempójú gyalogos küzdelmekre helyezik a hangsúlyt, a továbbiakban is." - Ez a beszéd.

-
Xaels
félisten
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ez magától értetődő, hogy nincs zoom, de akkor is MW-ben nagyon gyorsan relatív pontosan lehet vele darálni. Közelre halálosabb bármelyik gépágyúnál és ha ezt megduplázzák...
-
Xaels
félisten
válasz
üzenetére
Ez így van, de életben nem is lősz le vele olyan sorozatot mint MW-ben, főleg nem ilyen pontossággal. Ebből 2-t adnak a kezébe a játékosnak a játékban akkor ott kő kövön nem marad. Ha nem optimalizálnak azon a fegyveren akkor a dupla változat teljesen el fogja rontani...
-
törölt tag
válasz
Markoka1993
üzenetére
Csak éppen valós körülmények között lényegében használhatatlan...
-
Markoka1993
tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
2 desert?
Szerintem a Desert Eagle a legjobb fegyó a játékban 
-
Fortissimus
őstag
nekem nem is hianyzik, viszont cserebe lehet nalad ket desert is ha jol tudom

-
sbiii
csendes tag
Lehet majd 2 sniperrel is küldeni, na az már jó lenne.
-
Prof01
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Jah ez igaz.
-
DeSanto
őstag
A videóban mutattak helikoptereket amikből lehet lövöldözni.
Gondolom az megmarad.Tehát valami csak lesz amivel a levegőből lehet lövöldözni.
-
Prof01
veterán
Kár. De ilyen volt mindig is a cod (UO kivétel). Nem BF ez.

-
Markoka1993
tag
Igazuk is van. Felesleges a jármű.
-
Hevius
tag
Hát szerintem ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy nem lesznek járművek.

-
_Orbi_
aktív tag
Talán nem is baj, hogy nem lesznek, sok láma úgyis azokban ülne éjjel-nappal...
Csak legyen benne olyan HardCore mód mint a 2-ben, más nem érdekel
-
Tituka
senior tag
szerintem sem kell bele jármű

-
Xaels
félisten
Hát örülök ennek. A WaW-ban is rohadt idegesítőek voltak a tankkemperek. Mondjuk volt járműves szerverem, de ott nagyon vissza vettük a tankok hp-ját. De inkább a natúr SD és TDM ment ott is. Nem kell ide jármű, arra ott lesz a Bad Company 2 amit úgyszintén nagyon várok és sajnálom, hogy csúsztatták.
A 2kézben levő fegyver meg sztem nagyon problémás lesz. 2db M9-es olyan lesz mint vmi uzi a klikkermajszterek kezében, ha meg véletlen be mernék vállalni a 2 Desertet akkor nagyon mérges leszek...
-
Scoobyka
addikt
ha nem hát nem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És végre nem a gép fogja irányítani biztosan azt, hanem mi, ami ritka jó lesz, több lesz a freg 

.