- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Oppenheimer #22 üzenetére
az elég régen lehetett.. ma minden szar appban ott vannak hirdetések amiből ő könnyen szerez zs-t és én nem sajnálom a google-t van neki mist hova aprítani nem halnak éhen.. + mint előttem is mondták ha nem lenne nyereséges nem csinálnák ők is egy cég.. attól hogy jól álcázzák..
-
dhlepke
csendes tag
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Jól mondja Lirion, a marketen keresnek sokat. Még akkor is ha rengeteg az ingyenes alkalmazás, mert kb mindegyikben ott vannak a google hirdetések.
-
Lirion
addikt
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Mit gondolsz, a market minek van az androidhoz?
-
ignion.n
csendes tag
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
szerintem ha valami veszteséges lenne nem csinálnák, ha nem is konkrétan az androidon kerenek, akkor is biztosan kerenek vele, bár én tényleg nem tudom ki mennyit keres mivel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple USB C kábelek - Új
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest