- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
válasz
MichaelSD #11 üzenetére
Nekem az internet kiesések száma is hossza erősen konvergál a hardver kiesésék száma és hossza felé.
Neked talán... Én épp most egy hete dolgozom a supporttal annak felderítésén, hogy egyáltalán hol a hiba és miért szakad félóránként a net. Úgyhogy bizonyos ügyekben kénytelen vagyok laptoppal házalni. Egy hét az üzleti világban nagyon nagy idő.Ha meg olyan jaj de szuper titkos információ van a dokumentumban, akkor otthon sincs nagyobb biztonságban a Te gépeden.
De arról én tudok dönteni és cselekedni, hogy hány atombiztos riasztó van a lakásomban, vagy hogy kihúzom-e a gépet a hálózatból, ha épp bizalmas anyagokkal dolgozom. Arról is én döntök továbbá (a házirend keretein belül természetesen), hogy a céggel plain ftp-n, paranoid beállítások melletti VPN-en, esetleg dedikált rézen kommunikálok, vagy személyesen állítok be páncélozott pendrive-val. Persze a költség is lényeges tényező. -
Gregorius
őstag
Ellenben az ha az átlagembert átlaginternetének átlagkiesésekor hívja fel az átlagfőnöke, aki átlagbepipul, mert átlagember átlagórákon keresztül nem tudja átlagbefejezni az átlagdokumentumát, akkor átlagfőnök átlagbepipul és átlagkirúgja. Átlagmerevlemez viszont egyrészt nagyságrendekkel ritkábban hibásodik meg, mint ahányszor egy átlagember az ügyfélszolgálattal veszekszik, és ha ez mégis problémás, akkor viszonylag költséghatékonyan lehet redundáns rendszert építeni.
Továbbá nem vagyok benne biztos, hogy a disszertációd tartalmaz bármilyen érzékeny információt, pl államtitkok, üzleti titkok, vállalati stratégia, ügyfélinformációk, stb...
-
Gregorius
őstag
Amíg átlagember átlaginternetének nincs olyan rendelkezésre állása, mint átlagember átlagmerevlemezének, addig ez a koncepció halott ügy. Ha pedig bizalmas dokumentumokat akar kezelni, akkor még annak ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest