- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oké, Mi Note 2-re mi van? Mert amit láttam eddig XDA-n, ott kb úgy néz ki, hogy olyan júniusban frissítették utoljára rá a nem hivatalos Lineage-t, és abban még a telefon fele nem működött rendesen (tipikusan olyanok szoktak hiányozni, mint a GPS, ujjlenyomat, érzékelők, és erre jön rá a pocsék üzemidő, mert nem mennek tökéletesen a kernel driverek).
Ezt nem nevezném sajnos úgy, hogy van rá működő 3rd party ROM. Pedig elgondolkodtam egy pillanatig raja, mert egész szép telefon, és érdekes lenne kipróbálni egy phabletet. Még úgy is, hogy a 6/128-ast kellene venni a B20 miatt.pit stop: Az átlag felhasználó beírja a Gmail címét, letölti a fb, insta meg snapchat appokat, és elvan vele, amíg ki nem pusztul a telefon a kezei közül. Nem kell ahhoz bloatware szerintem. Meg főleg nem az ilyen kamu funkciók, mint a telefon optimalizálása, meg a széttúrt memóriakezelés, meg a kamu víruskeresés
Mi jöhet még, töredezettségmentesítés a telefonra...?
-
törölt tag
Gondoltam, hogy megalakítom mostanában a MIUI-ellenzők klubját, így ki fogsz belőle maradni
Felőlem szeretheted, csak néha kifejezem a bánatom, hogy az amúgy időnként jó telefonjaikat nem nagyon lehet mással használni, de MIUI-val meg nem tetszenek (úgy nem adok értük pénzt).
-
Fall-N
veterán
De minek megkülönböztetni egymást? Ha valakinek nem jön be az úgyis személyre szabhatja a telefont, van millió launcher, KWLP/KWGT, Zooper widget stb. Akit nem érdekel az úgyis gyárin hagyja.
Ha más szemszögből nézed ez csak a fejlesztőknek plusz munka vagy pénz. Könnyebb is a frissítéseket elkészíteni és nem utolsó sorban rövidebb ideig is tart ha nincs saját framework és egyéb környezet. Ez szerintem fontosabb is mint hogy egy ilyen-olyan szedett-vedett launcher miatt ne legyen frissítés, mert a gyártónak nincs akarta megcsinálni.
Véleményem szerint amúgy is a legtöbb saját UI igénytelenebb, mint a stock droid.
Azt meg sosem értettem, miért nem állapodnak meg egy fizetős launcher fejlesztőjével és rakják inkább azt fel. Ott a Nova, Apex, Smart stb. Értelmesebb lenne, mint a tákolt saját. Egy példa volt erre pár éve, az Alcatel 990D volt, amire volt telepítve az azóta megszűnt Shell 3D, de az is törölve lett a JB frissítéssel.
-
tibcsi0407
félisten
Nem bírtam a véremmel, de a következő Oneplus lesz.
(#13) sheratan
Nekem is hasonló gondjaim voltak, de az eddig kipróbált összes rendszer közül a második helyen áll nálam. Az Oxygen toronymagasan az élen van a gyári rendszerek között. Egyébként RR és Mokee vinné a pálmát, ha a custom ROM-okat is nézzük.
-
törölt tag
Hát, azért az a sok kínai UI is nagyon egyedi
Első ránézésre mind majdnem ugyanaz, ráadásul nem is egyediek, hanem iOS koppintások általában.
tibcsi0407: Hát, nem gondoltam volna róla, hogy ilyet írsz, de egyet kell értsek
EMUI alatt nekem is voltak gondjaim néha értesítésekkel (eleve hogy kapcsolgatni kell, hogy mitől kapjál értesítést, mert különben kilövi a háttérben), meg néha a DND módban is jöttek értesítések, meg egyéb hasonló apróságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest