- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem Pl. kifejezetten idegesítene,hogy a kis képernyőt kell bámulni,
mikor vezetésnél (Képletesen szólva) még 1.000 dologra kell vezetésnél figyelni...Szal nem jó 2,5cm.-tert figyelgetni. Én nem venném meg, de nagymamáknak,nagypapáknak, és fizikai munkásoknak (ahol nagyon tud kopni és használódni a cucc) szerintem tökéletes választás... Én úgy vélem,hogy a beépített GPS-remélem nem sértek senkit
, nem is annak szánom-
parasztvakítás.
-
majom2
senior tag
Úgy gondolom, hogy ez az eszköz, azoknak jó, akiknek elég egy kvázi-alaptudású telefon; akiknek a navigáció nem napi létszükséglet, hanem évente csak párszor kell majd. Erre bőven elég ez a telefon, ráadásul itt egyben megkapják a kettőt.
sztem meg pont nekik sokkal ideálisabb egy pna. hiszen ha csak ritkán kell, akkor nem zavaró a +1 kütyü megléte. sőt, aki autós navigációt akar, annak is jobb a pna, mivel az autóban elfér, cipelni sem kell. miközben az előnyei egyértelműek.
nem tudom mit akartál mondani a példáddal (Nikon D3X), de az tuti hibás benne, h itt alapvetően ugyanarról az árkategóriáról beszélünk. az a kérdés, h megéri-e ugyanazért az árért egybeépíteni két kütyüt, ha közben az egyiknek ennyire csökken a használhatósága.
aranyos kis teló egyébként, jópofa h tud navigálni, csak kérdés, h érdemes-e ilyen kompomisszumok mellett megvenni.
én is gondolkoztam h veszek családtagnak egy ilyent navigálni, aztán az lett a vége, h kapott egy pna-t. sztem sokkal jobban járt. -
törölt tag
én próbáltam 6110 navigátoron, annak 2,2"-os kijelzője van, és hát elég vicces volt. oké, persze abban a térkép is hibás volt, mert a r66 azon a területen elég gyér lefedettséggel rendelkezett, de például a telefon magas épületek közt nem fogott jelet vagy 10 percig, pillanatok alatt lemerült (gyalogos navi), és egyébként sem láttam semmit a kijelzőjén szinte. jó, persze ha nincs más megoldás, akkor ez is megfelelhet, de én ahelyett inákbb fogtam egy papírtérképet, mert annyira szenvedés volt.
-
attisx
addikt
A térkép (és hang) állományok miatt nem kell aggódni, Ovi Suite (Map Loader) segítségével mident felpakolhatsz/ frissíthetsz ingyen. A térképes oldalon valószínűleg csak azért nem szerepel, mert ez egy S40-es zárt op.rendszerű teló, így magát a navi programot külön nem lehet rá feltelepíteni.
-
nord_
veterán
(Nyilván a Nokia mellett csak akkor érdemes letenni a voksot, ha a 28. hsz-ben írt kérdésemre megnyugtató válasz jön; illetve azt is jó lenne tudni, hogy milyen országok vannak a kártyán.
Már csak azért is, mert ez a telefon jelenleg nincs a választható készülékek közt a nokia.hu-n a navis oldalon.) -
nord_
veterán
válasz
#16820480 #30 üzenetére
25 ezerért kapsz egy médialejátszót (a/v) és navigációt. amit ezekre kiváló.
Ez igaz. De a telefon hol van benne?navigációra kvázi alkalmatlan
Erről kérdezzünk meg olyat, aki már próbálta is.---
Úgy gondolom, hogy ez az eszköz, azoknak jó, akiknek elég egy kvázi-alaptudású telefon; akiknek a navigáció nem napi létszükséglet, hanem évente csak párszor kell majd. Erre bőven elég ez a telefon, ráadásul itt egyben megkapják a kettőt.
Attól, hogy valaki Nikon D3X-et használ fényképezésre, nem biztos, hogy megmosolyogja azokat, akik fényképezőgéppel próbálnak fotografálni. Pedig ez a két képrögzítő eszköz _nagyságrendekkel_ messzebb van egymástól, mint a navis Nokia egy PNA-s megoldástól.
-
nord_
veterán
A nagy kérdés az az, hogy miközben fut a navigáció, bejövő hívás esetén mi történik...
-
Lotusomega
senior tag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Jajj már, rendben van kis foscsi kijelző, meg nem igo, és nem 20 ezer
, csak azt mondtam h evvel telefonálni is lehet, meg vannak kiegek is hozzá és térkép is, de persze célhardvert nem helyettesíthet.
Akinek navi kell az nyílván azt is fog venni, de ha épp telót is akar, akkor esetleg elgondolkozik ezen a csomagon -
törölt tag
válasz
Lotusomega #18 üzenetére
normálisat nem kapsz 40 alatt? miért, ez normális talán?
aúgy mondjuk 25-ért már kapsz négyszer ekkora kijelzővel és normális navigációs szoftverrel ellátott készüléket, térképestül. szerintem is inkább megéri egy egérmoziban navigálni -
AMD Power
titán
Mi az olcsó a 2710-ben kártyafüggően?
Nekem a Nokia 5230 függetlenűl 39.990. -
<NewL>
addikt
válasz
Lotusomega #20 üzenetére
-
-
<NewL>
addikt
válasz
Lotusomega #18 üzenetére
a smájlee-t lehagytad az idézés végéről. a flamekeltésben pedig a te vagy a pro kettőnk közül
-
Lotusomega
senior tag
Mindig lehet találni ilyen összegányolt megoldásokat, ha az ember akar, ez viszont telefon és navi is egyben, lehet ilyen csingcsancsüng navikat venni 20ért elhiszem. De normálisat nem nagyon kapsz 40 alatt. Aki akarja megveszi aki akarja nem, ha nem tetszik nem ekll megvenni.
"Szasza888 : "szerintem jó ajánlat" neked minden jó ami nem iPhone"
A flame keltést pedig légyszíves hagyd abba.
-
hk0
tag
Én most keresek navis mobilt, és csak a képernyő miatt megjegyezném, hogy gyalogosan használnám (nem itthon), arra pedig elég lehet (bár ahhoz nem kell autós tartó, az igaz).
-
majom2
senior tag
válasz
Lotusomega #12 üzenetére
akinek olcsó navi kell, az már 20000ért kap 3.5"-os pna-t legális igo 8.3-al és teljes európa térképpel. ez a jó ajánlat.
szerk: persze az autós tartó és az autós töltő is benne van a csomagban. -
Lotusomega
senior tag
-
próbakocka
senior tag
gondolom a hangnavigáció az értelme ekkora felületen ennek a készüléknek.
-
<NewL>
addikt
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
kicsit hátrány?
mekkora már egy 2"-os képernyőn navigációt bámulni, amiből még az alsó ikonsor és a felső rész elvesz 40%-ot. marad kemény 2.5 centi átló. emellé még bohóckodásnak jön az autós tartó LoL az egész -
plus44
veterán
Auchan-ban telefon? Nem is tudtam.
-
válasz
mongoose123 #2 üzenetére
Olvasás is megy
-
mongoose123
aktív tag
s5230ra navigáció azt hogy?
nekem olyanom van
-
Lotusomega
senior tag
Bestbuy. Talán a kijelző mérete lehet egy kicsit hátrány, de amúgy ennyiért szerintem a közelében sincs egy ajánlat sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest