Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Én meg azt mondom minthogy mostanság még sok 775 ös pc-t raktam össze , persze az annoi jónak számító q 9xxx procikkal, jó ramokkal hogy annyira nincs különbség felhasználás téren a mostani dolgok között.
ugyan úgy gyorsan felment rá a win8.1 ugyan úgy gyorsan bootolt( ssd-nélkül is ) és szépen nyitja meg a progikat, dolgozni kiváló. (már átlag polgárnak átlagosabb munkára ) és netre, filmre, zenére...
ha valaki keményebb programokat használ, meg játszik, ott kell fejleszteni, de első esetben meg is tudja tenni meg meg is kell tenni, másod esetbe aki játszik annak az hobbi aztán vagy tud v nem v akar v nem költeni rá.
Egy átlag polgár meg bő el tud lenni akár még x évig egy annoi csúcs 775 géppel is , amit ma már össze dob az ember 50-70 ezerből .
-
trufa12
addikt
Tudtam én
. Ezért nem váltok én ddr4re . Majd akkor 5 év múlva találkozunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest