- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Én is ez miatt kesergek!
Nem tudom miért nem folytatták az atom sorozatot, akár drágábban is adhatták volna, ha egyszer már elkezdték kifejleszteni.
Átlag felhasználásra nagyon jók és energiatakarékosak!
AMD szerintem örül, hogy be tudja majd vezetni a ZEN-t, nemhogy passzív procikat adjon még ki...
Ezt a szegmenst is lehet ARM fogja lefedni, microsoft legalábbis Snapdragon 835tel akar kiadni teljes értékű win10et. Kiváncsi leszek, de nem tudom miért nem tudtak megállapodni intellel vagy akár amd-t pénzelni, hogy X86-s passziv procikat fejlesszenek ki... Nem core M árban! -
arn
félisten
Almodik a nyomor... az intel eveken keresztul milliardokat pumplat az ultramobil szegmensbe, veszteseggel adta a procikat eveken keresztul. A gyartosor es tartalek nelkuli amd meg ezekutan beveszi?
az amdnek baromi regota az a baja, hogy eszre sem veszi a piaci tendenciakat. Probal maga kialakitani vmit, de ahhoz tul gyenge, hogy o diktalja a piacot. Cpu fronton epp most torodtek bele, hogy inkabb ok is beallnak a sorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest