Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mogytamas

csendes tag

Nem értem miért fikázza itt mindenki a Wanted-et. Ha jól megnézzük, akkor azokat a hibákat, amiket a cikk szerzője felsorolt mind meglelhetjük egy-két A kategóriás játékban is. (bár nyilván nem mindet egyszerre)
    "Tudunk golyót eltéríteni, nagy cucc!" Igen, például melyik játékban találkoztál még ilyennel?
    "Az animáció olyan, mintha ... [görkorcsolya] ..." Ne haragudj, de akkor meg sem próbáltad beleélni magad a játékba. Ha megtennéd, akkor egy percre sem vennéd észre! Grafika, meg van annyira jó, ha jó vasad van, hogy szintén nem veszed észre, hogy kissé elmosódott. Pálne, mivel folyamatosan más dolgod lesz, mivel nem egyszer vagy 10-en próbálnak eltenni láb alól. Egy időben.
    "Nulla mimika" Na ácsi! Hányszor is nézted te meg az átvezető részeket?
    Történet: láthattunk már ennél együgyűbb történetet is jobb (értsd: általatok magasztalt) játéknál.
    Monoton: csak akkor, ha nem akarsz kihívást a játéktól, csak végigmenni rajt. (na jó, az tényleg idegesítő, hogy a késekkel rohamozó csuklyásokat csak egyetlen féle képpen, és egy animációval lehet kinyírni.)
    A játék elején nem tudjuk görbíteni a golyók pályáját. Na igen, ha lelősz minden poént a játék elején, akkor mit fogsz nyújtani a végén. Pl. az ilyen irányú folyamatos fejlődésre nem nagyon tértél ki...

Ezt most csak így gyors felindulásból írtam meg, mert ez, amit itt leírt a szerző, hogy is mondjam egy kicsit az érem egyik (tulajdonképpen valós, de valójában szubjektív) oldalát mutatja.
    Nem mondom, hogy nincs igaza, de szerintem ez az átirat is van olyan jó, mint új X-Men.

Új hozzászólás Aktív témák