- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy a saját profilnál ez a szöveg fogad:
"Hozz létre egy Aptoid áruházat, hogy appokat oszthass meg a közösséggel."
Tehát nemcsak fejlesztőktől, hivatalos forrásból kerülhet be app, hanem warezjózsef is felrakhatja kedvenc feltört programjait. Hát ja, van még hova fejlődniük ilyen téren. Gondolom a feltöltött alkalmazások kontrolljára nincs nagy kapacitásuk. Egyszerű a képlet, nem innen kell vásárolni fizetős appokat. Ezt a részét még nem néztem, hogy ha fizetős appot akarnék venni innen akkor annak mi a legális módja, hogyan tudom kifizetni, Amit meg akartam venni azokat már rég megvettem, és most úgy tűnik, hosszabb távon nem kell fizetős appot vennem. Nem látom az okát, mire kellene nekem most olyan app ami eddig még nem volt. -
-
Tudom. (Ezért ment nálam az is a levesbe.) Viszont nem az android alaptartozéka mint a gapps, amik alapból rajta vannak egy telefonon , akár akarod akár nem, és igazából ezek kiváltása a cél, mert úgy tűnik egyesek azt hiszik ezek nélkül már nem is működik egy telefon. Ezek olyan appok amelyek szabadon választhatók. Akinek kell, felrakja. Kötözködjem én is magammal? Ott van az Outlook...igaz nem gugli, hanem Ms, de teljesen egykutya a kettő jelen esetben. Viszont az is választható. Ezért írtam oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest