Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
üzenetére
Pont te vagy az, akinek legjobban kell tudnia / értenie, hogy miért tettem fel a kérdést.
"Ennek a cikknek is mi értelme? Ameddig mindenki csak az LG paneljét használj teljesen mindegy ki gyártja a tévét..."
Amíg a többi gyártó az LG-től veszi az IPS panelt, addig azokról az adott típusoktól se készüljenek cikkek?
-
DG790401
tag
Nem kapcsolódik a cikkben szereplő tv- hez, de egy kis segîtsèg kellene adott egy androidos tv Bluetooth-al usb-n keresztül game controllert kötöttem rá de se a pc-s se az androidos konzollal nem ment a dolog . Van e èrtelme hajtani a játèkot a playen keresztül mert a kicsi gyerekek egyèbkènt leamortizálnák a gyári távkapcsolót. Van e valakinek ilyen irányú tapasztalata?
-
GeryFlash
veterán
Jol osszefujta a szel a szemetet ebben a topikban is, gondolok itt nehany zsenire aki abban el hogy kepminoseg = csak a panel

Minek gyart a Pana, Sony, Hisense, Philips tevet ha ugyis LG panel? Kerdezek jobbat, miert szolsz hozza, ha lovesed sincs a temarol?
-
Duree
veterán
Nagyon merész az árazása, úgy látszik nem eladásra szánják.
-
MeszesKPT
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem tudom mire gondolsz.
-
GIJoe
addikt
lehet h van rajta 1 vagina interfész, aztán ki tudja, lehet 2őt akarsz majd venni

-
MeszesKPT
őstag
No de miért venne valaki Hisense-t LG helyett, ha nagyjából ugyanannyiba kerül?
-
Daert
őstag
Ez most a belépő kategória akar lenni?Mert ahhoz képest sokallom az árat.Mellesleg ok hogy LG panel,de az egyéb elektronikai körítés és a szoftveres része legalább olyan fontos a képalkotás hoz.
-
Cifu
félisten
Szerintem a feltüntetett árak ausztrál dollárban, és nem amerikai dollárban értendőek.
Ezek alapján a 55"-os cirka 715 000 Ft, a 65" pedig 1.12 millió forint. Persze, nem sokkal olcsóbb így se...
-
ATi GAMES
tag
Ez is LG panelt használ. Akkor minek is gyártja ezt az oled tvt? Azt hittem legalább saját panelt csinálnak hozzá. Ennek így nem sok értelme van hogy átcímkézik az LG panelét aztán eladják.
-
GIJoe
addikt
én 55" tn paneles vestel csodát kérek szépen 60Ebe...

-
Akula
őstag
Ez a mondat olyan futcsa nekem: "A 4K felbontású, HDR támogatású X sorozat tagjai jól néznek ki, ám nem lesznek különösebben olcsók"
Az "ám" helyett értelmesebb lenne "és"-t használni, mert nem ellentmondásos a két mondatrész. -
Partz
senior tag
Samsung Q9 is azt a kategóriát célozza az se olcsóbb, az LG lcd-i meg felejtős kategória ha szigorúan a képminőséget nézi az ember. Bár ezt a tudatlanokat se értem, mert kb csak a Panasonic és a Sony a fent említett modelljei alternatívák az oled-el szemben, bizonyos szempontok miatt.
-
Cs1csó
titán
Utánanéztem egy 55" 4K OLED tévé 3x annyiba kerül mint egy ugyanilyen paraméterekkel bíró LED tévé. Szerintem 1,5-2x-es árkülönbség lenne optimális.
-
Cs1csó
titán
Ennek a cikknek is mi értelme? Ameddig mindenki csak az LG paneljét használj teljesen mindegy ki gyártja a tévét felőlem Videoton címke is lehetne rajta ha fél milla körül van akkor mit kezdjek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- HIFIMAN SUNDARA SILVER planár fejhallgató ELADÓ
- Star Wars Mandalori & Grogu vezeték nèlküli limitált kiadású Astro A30 lighstpeed gamer füles!
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest