- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Persze nagyon jó kis kütyüre sikeredett Ipad2,jól használható emberbarát,rengeteg programmal(65000alkalmazással ) Apple store stb.
Fotó shoppal,rengeteg jól használható funkciókkal.
Hordozhatóság szempontjábol,egyik konkurens sem ér fel hozzá.
Kinek fontossak ezek az előnyök(sokat utazik,és emiatt használható dolgot keres annak az Ipad2 a legjobb választás.Nekem nem kell,mert nem tudnám kihasználni,elbohockodni meg drága lenne,illetve itt a pénz is dominál.
Ezért viszont ,ha fele ennyibe kerülne ,sem venném meg,olcsobbat más gyártótól sem vennék tabletet .Ha 3000eurót keresnék ,akkor lehet ,hogy simán bohockodásra beruháznék egyre.
De ez olyan ,mint itthon 800ezret vagy 1 milliót keresnék.Ha megteheted,és kihasználod akkor ez a legjobb,ez tény.
-mellékesen ,ha hasznát venném(nem csak játékra) akkor 140.000Ft körüli ár nem rémísztene el,és vennék.
(használtam egy jó 5hétig ajánlom mindenkienek ,hogy ki kell prószálni)
simán letíltható ha ellopják,rengeteg adatvédelmi szolgáltatással,a gépeddel való szinkronizáció miatt,1 néhány perc alatt rendbe hozol bármilyen problémát.
Ennyi pénzt megér!(feltéve ha kiasználod)
Így megértem hogy már 3 van a családban. -
MZperX75
addikt
Hát sajna ,ha rajtam múlna akkor kihalna!
De sry ,hogy így kezdem.....
.* _██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest