- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Én elhiszem, hogy az autók is jönnek fel, de mobilból nem évente adnak el ennyit, hanem mondjuk naponta ennek többszörösét. Persze a méret miatt 1 autó igen sok mobillal ér fel, de veszett mennyiségű mobil, táblagép, noti megy el naponta. Mobilból 400 millió / év. Kellene valami konkrét adat hogy ez mekkora mennyiség. Na de ez tényleg nem ide tartozik.
Ezek az összecsukható dolgok amiatt hülyeségek, mert most se nagy a méretük. A teljes térfogatuk pedig nem változik. Táblagépet kettéhajtod 2x olyan vastag lesz. Zsebedbe se így se úgy nem fér el. Mobil meg ígyis úgyis elfér. Szóval tárolás szempontjából szerintem megint értelmetlen. Mondjuk a feltekerhető kijelzőnek lenne értelme. Ha mondjuk x méretű fix akksi van és ahhoz csatlakozik a kijelző ami többszörösére kihúzható. Akkor igen, de így, hogy az akksi a kijelző mögött van.
-
Ribi
nagyúr
"bár azoknak egyelőre nincs sok értelmük" Nekem is ez a bajom.
Totál kettéhajtani szerintem semmi sem szereti hosszú távon.
Valamint most is minél vékonyabbat akarnak. Ha kettéhajtod vastag lesz ÁÁÁÁÁÁ márketingesek csoportos harakiri. TVnél még csakcsak jó a homorú, esetleg csuklóra kör akksi. Pontos illesztéssel szerintem 2 részből is lehetne jó telót csinálni, akit zavar az a kis csík az megérdemli. De szerintem a 180 fokba visszahajtani valamit az kinyírná. Lehet én vagyok a befásult, de még nem látom ezeknek értelmét. Aztán lehet lesz aki kihoz valamit amire aszondom bááázzeee dejó 5let. Egyelőre viszont nagyon hype az egész tényleges funkció nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest