- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
De, ha gondolkozol egy kicsit, akkor rá is jössz, hogy tulajdonképpen mindegy is a kompatibilitás:
P67-es lapban max tuningolni lehet. Az SB-től az IB cpu-k szerintem max 10-20%-kal lesznek gyorsabbak, azonos, esetleg picit alacsonyabb fogyasztás mellett. Ebből kifolyólag értelmes ember nem fogja lecserélni, mert alig nyer vele valamit.
Ráadásul az újítást, azaz az IGP-t ki sem tudod használni P67-es lappal.
Ha visszaolvastál volna, akkor tudnád, mert már leírtam.Mivel az IB előnye a nagyobb teljesítményű IGP lesz, az max H67-es és Z68-as chipsettel ellátott alaplapok esetében lehet érdekes kérdés, hogy a kompatibilitás miként alakul. És itt is már csak mikor használtan, vagy legalábbis olcsón beszerezhető az IB, mert kijött a még újabb architektúra, ugyanis aki 50k HUF-ért SB-et vett, az 1 év múlva nem vesz pár % teljesítmény többletért megint 50k HUF-ért IB-et.
-
LGLuke
őstag
válasz
#72042496 #29 üzenetére
Olvasni és szöveget értelmezni tudtok?!
Én a P67-es chipsetre írtam, hogy nem támogatja az IGP-t.
A P67 meg csak SB-hez van!!!Nem azt írtam, hogy a CPU felesleges, hanem a P67-es chipseteseknek felesleges, mert nekik 100%, hogy SB van, és arról minek váltani...?!
Kedves Dyno kollégára is vonatkozik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest