Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz Alchemist #51 üzenetére

Pl. a sok animált smájlit, vagy mielőtt a PH oldaláról átlépsz, azt a marha sok flash reklámot, ami az oldalt tarkítja... :K

(#48) Angel1981: Végre valaki az iróniát is kiszagolta. :C Pedig csak angyal, nem vadászkopó. :R

(#44) hugo chávez: Igen, a tick-tock sokat mond nekem, ugyebár az SB volt az architektúrában a váltás, az IB pedig a csíkszélességben lenne, kis finomhangolással. Vagy a növeljük meg a GPU részt 50%-al az a finomhangolás? Mert a csíkszélességváltás a szivárgási áramot is csökkenti, ezáltal a hőtermelést, vagyis magasabb órajel (nagyobb telesítmény) ugyanakkora fogyasztás (vagy kisebb) mellett.
    A kérdésem az Intel marketingjére vonatkozik, nem kell erős IGP, mert a CPU a fontos (a "proci" 1/4ét tegye ki az IGP mérete), itt most ez is csúnyán borul. Most meg ehhez képest nem csak egy dologra (videosync) használják fel a GPU shadereit, hanem beszállnak a GPGPU-ba, meg a directcompute, ... Mivel a Knight-Ferry nem kicsit megbukott, ezért a marketing gépezet fékezte ezt a piacot nem kicsit, hogy a tortából maradjon nekik sok... (erről volt szerencsém még 2008ban egy az Intel által szponzorált jutalom vacsorán, fejesekkel beszélgetni, úgy istenítették a piacra sem dobott VGA-jukat. Milyen jó lesz, mivel a videómemóriát ritkán cseréli az ember(csak kártyával tudja), és a kedves Intel cserélhető GPU-s nyákon fog videókártyát adni az embereknek. (Aláírom ez a koncepció tényleg jó, de már akkor is jót röhögtem ezen, mivel már akkor x86 magokkal, és emulált funkciókkal akarták lenyomni az emberek torkán. Ami gpu-ban nem nyerő) Persze lehet az Intel magyarországi képviselete mondta csak ezt, de azért eléggé meg volt szabva a kezük, és bizonyos dolgokról nem beszélhettek a titoktartási nyilatkozatuk miatt, akkor valószínű az Intel iránymutatását követték abban is amit elmondtak)
    Szóval most már érted miért kérdeztem amit? :U És remélem az iróniát is érzed már. ;)

(#30) Dyno: Éntőlem oszthatod fanboysággal atti_2010 fórumtársat, de épp aki ezen lovagolt ugyanazt állítja mint ő, ajánlom figyelmedbe ezt a hszt: (#38) rumkola Akkor rumolka is troll? És ő is hamar megváltoztatta a véleményét két hsz-e közt. :P Szerintem rumolkával együtt először gondoljátok végig mire utalt valaki, és utána kiáltsatok trollt. Lehet sok volt az irónia, de nem alaptalanul. Szvsz. :R

• siriq

őstag

válasz Alchemist #51 üzenetére

Hmm. Azt mondanam, hogy semmit. Ha tevedek akkor ki lehet javitani.

Új hozzászólás Aktív témák