- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poetro
csendes tag
Pedig a HTML5 specifikációja már ajánlásra jelölt tavaly december óta.
-
Maga a HTML5 sose lesz kész.
De az 5.0 elvileg 2014-ben kerül véglegesítésre. 2016-ra pedig az 5.1, majd 5.2, stb.
Egyébként szerintem van értelme vele foglalkozni, addig is megtanulja az ember legalább használni, főleg ha már ennyi böngésző támogatja.
-
floatr
veterán
Basszus, ez elég övön aluli húzás a részükről...
-
törölt tag
Ez legyen a legnagyobb bakija a Guglinak, kívánom.
-
Gregorius
őstag
Ebben a hírben egyetlen meglepő dolog van: hogy nem 3 évvel ezelőtt jelent meg.
-
DaveJr
őstag
Sajnos nagyvállalati több száz gépes helyen nem lehet használni. Mi tavaly év elején még IE6ra fejlesztettünk. Júniusban álltak át IE8ra.
Átlag ember vagy nem hallott róla, vagy pedig letölt egy alternatív böngészőt.
Addig nem is látom értelmét a HTML5 támogatásának amíg nem véglegesítik a szabványt. Egyelőre nagyon kevés HTML5-ös oldallal találkoztam. -
Lacee1986
senior tag
Pedig mennyivel kevesebb dolgom van a használatával...
Szerintem kifejezetten hasznos, ha nem kell optimizálni egy weboldalt IE7-re például, hanem csak bedobom a CF kódját és kész.
-
Mr.Csizmás
titán
en se hallottam rola, pedig okos dolognak tunik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest