- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Ez így ebben a formában nem ilyen egyszerű. Ugyan nem érzed közvetlenül, de nagy szerepe van a piaci trendeket figyelembe véve. Még ha túlárazott is.
Egy kétpólusú rendszer, tegyük fel, csak a MS és a G hamarabb megállapodna, lassulna a fejlesztés üteme, lassulna az árverseny, vagy legalábbis nem gyorsulna.
Főleg így, hogy egyre több az átfedés a piacuk között. Egy harmadik fél meg tudja ezt mozgatni, még akkor is, ha a twice as amazing Appleről és a gusztustalan üzletpolitikájukról van szó.Ezzel részben mi is jól járunk, részben a cégek is (ők még jobban). Az, hogy emellett felfújták az almát, az más kérdés. Majd twice as amazing lesz a bukta is, ha leereszt a lufi.
-
mate0023
tag
Ezzel én is így vagyok, de ha belegondolok annak ellenére,hogy napi szinten használom a szolgáltatásikat a Microsoftnak, Google-nak még semmiért nem fizettem, persze notimhoz adtak Windowst, Google hirdetéseit nézem, viszont vettem jópár éve egy iphone 3G-t 100 ezer forint felett. Nem hiszem, hogy ennyi pénzt "kitermeltem" volna a google-nek a hírdetésekből, MS-nek meg végképp nem. Bár ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest