- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A vízjel szepere ilyenkor inkább az, hogy a nem túl okos marketinges ne akarja licenszelés nélkül felhasználni, hanem látszódjon, hogy nem szabadon használható a kép. (megtörtént eset, hogy úgy kellett rászólni, mert elkezdte homályosítgatni a vízjelet. Gondolom a képkereső dobta ki és rá sem ellenőrzött a forrásra. Pedig a weblap címével volt tele a kép... nem a 30 dolcsi licensz volt a probléma, hanem a hozzáértés, amíg szájbarágósan, eredeti stock fotó bolt linkkel fel nem lett világosítva, addig nem értette, hogy mi a problémánk az álala készített eredménnyel. Azt hiszem komoly botrány lett volna, ha az eredeti elkent feliratos munkája kiment volna a marketingkampánnyal a netre és sokezer ember telefonjára
)Egyébként pedig elég hatékonyan tudják detektálni különösebb varázslat nélkül is a képek felhasználását. Például egy album borítókép szereplése miatt a google play simán képes letiltani az új alkalmazás publikálását. Felismeri, hogy kinek az albumborítója szerepel rajta és ha szerepel a jogvédős listájukon, akkor automatikusan tiltja. (a konkrét esetben valsz butaság, mert jogosan használják)
-
Male
nagyúr
Elsőre én is olyat csináltam, amit írtál
Bár én mindhárom színcsatornánál az LSB-t használtam az adat tárolására. Így sok adat elfért, és a kép sem lett vészesen rossz, de persze bármilyen kép módosítástól megsérült. (amivel az ilyesmit egészen könnyen megoldod, az az OpenCV)
Bármilyen adaton, ahol kis módosulás nem okoz gondot... tehát egy szövegfile mondjuk nem lesz jó, de kép, hang, videó igen.Nem követem már, de akkor ők voltak a piacvezetők: Digimarc
Szteganográfiára rákeresel, sokat találsz
Vagy mondjuk "Watermarking Using DS-CDMA". -
derive
senior tag
Ezt keresed: Steganography
De vizjelezeshez nem adattarolas a cel, hanem hogy legalabb egy kezdo PSes szintjere emeljek a felhasznalasi kuszobot.
-
Male
nagyúr
Nyugi, használnak nem láthatót... és ennél sokkal komolyabb, ellenállóbb megoldást, mint amit írsz

( még én is fejlesztettem ilyet, ami frekvencia térben működött, és túlél mondjuk egy átméretezést, elmosást, némi levágást, 75%-os JPG tömörítést... simán kiolvasható utána is az algoritmussal az elrejtett adat... az enyém 26 byteot tudott elrejteni így egy legalább 800x600-as képen, de ez bőven elég a célhoz )
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Bár én mindhárom színcsatornánál az LSB-t használtam az adat tárolására. Így sok adat elfért, és a kép sem lett vészesen rossz, de persze bármilyen kép módosítástól megsérült. (amivel az ilyesmit egészen könnyen megoldod, az az