Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
1-csak egy neutrális kérdés volt, manapság nehéz dolga van az alulkvalifikált embereknek
2-ha már nem tudsz szöveget értelmezni, legalább ne égesd tovább magad.
"szerk: ezt az apple fél a guglitól dolgot meg olyan értelemben érdemes felülvizsgálni, hogy minden egyes negyedévben (talán a 2. negyedéveket kivéve, akkor szokták bevezetni az új ifónokat) növekszik a telefonjuk eladása, nem hiszem hogy android nélkül sokkal másabb lenne a helyzet (pl ha holnaptól nem lenne android, az egyből 2x annyi eladott készüléket jelentene az applenek)"
tehát gyengébbek kedvéért: nem bírom azt elképzelni, hogy az android számottevő piacot vesz el az appletől, így azt sem bírom elképzelni (jól figyelj
), hogy HA holnaptól "NEM LENNE" (=feltételes mód) android, akkor SEM hiszem, hogy megduplázódna az iPhoneok eladása. Pont nem azt mondtam, hogy android nélkül 2x annyi ember venne szifont.3-és hát ez sem jött ki jól, sajnos
értem én, hogy menő dolog a caps lockos moderátor szó az avatar alatt, de attól még nem kell egyből nagy lóról osztani, főleg ha egy egyszerű szöveget sem tud értelmezni az ember.szerk: dőlt idézet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy HA holnaptól "NEM LENNE" (=feltételes mód) android, akkor SEM hiszem, hogy megduplázódna az iPhoneok eladása. Pont nem azt mondtam, hogy android nélkül 2x annyi ember venne szifont.