Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

válasz bolondember #23 üzenetére

1-csak egy neutrális kérdés volt, manapság nehéz dolga van az alulkvalifikált embereknek

2-ha már nem tudsz szöveget értelmezni, legalább ne égesd tovább magad.

"szerk: ezt az apple fél a guglitól dolgot meg olyan értelemben érdemes felülvizsgálni, hogy minden egyes negyedévben (talán a 2. negyedéveket kivéve, akkor szokták bevezetni az új ifónokat) növekszik a telefonjuk eladása, nem hiszem hogy android nélkül sokkal másabb lenne a helyzet (pl ha holnaptól nem lenne android, az egyből 2x annyi eladott készüléket jelentene az applenek)"

tehát gyengébbek kedvéért: nem bírom azt elképzelni, hogy az android számottevő piacot vesz el az appletől, így azt sem bírom elképzelni (jól figyelj:) ), hogy HA holnaptól "NEM LENNE" (=feltételes mód) android, akkor SEM hiszem, hogy megduplázódna az iPhoneok eladása. Pont nem azt mondtam, hogy android nélkül 2x annyi ember venne szifont.

3-és hát ez sem jött ki jól, sajnos :) értem én, hogy menő dolog a caps lockos moderátor szó az avatar alatt, de attól még nem kell egyből nagy lóról osztani, főleg ha egy egyszerű szöveget sem tud értelmezni az ember.

szerk: dőlt idézet

Új hozzászólás Aktív témák