Új hozzászólás Aktív témák
-
otoaak
tag
válasz
Parallaxis #142 üzenetére
"Egy bökkenő van a dologban, hogy az áttetsző latex hártyát arra az ujjára teszi, amit előzőleg már felismertetett a készülékkel... nem nehéz kitalálni, hogy az áttetsző hártyán keresztül a valódi ujjlenyomatát azonosítja a rendszer és ezért nyit ki."
Ez szerintem így nem működik csak akkor ha a latexen nincs minta különben a latexen keresztül nem tud ugyan az a minta megjelenni lesznek pontok amik fedésben maradnak akkor is ha egyébként ugyan az a minta van a kezén is meg a latexen is, mert azt nehezen elképzelhető, hogy annyira pontosan ragasztotta fel a kezére, hogy minden redő egyezik.
-
UFC
aktív tag
válasz
Parallaxis #146 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #129 üzenetére
Vagyis az Apple sem írt semmilyen prpgramot, ami az első validálást elvégzi. Oh, wait...
-
dilajoska1
őstag
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
Nem véletlenül a soc-hoz írt szoftverrel (driverrel) kommunikál? Mert a soccal szoftver nélkül nem hiszem hogy tudna kommunikálni és ugye bármilyen szoftveres dolgot ki lehet játszani
-
törölt tag
válasz
Attól még csak megfelelő kód kérdése,, mivel a SOC is feldolgozza valahogy. És meg is kerülhető, így csak szűkebb körű esetekben van kényelminél több funkciója.
-
UFC
aktív tag
válasz
Nem tudod őket meggyőzni. Se elmagyarázni nekik. Ahelyett hogy azzal foglalkoznának hogy a Samsung-é milyen...... lett. Illetve az hamarabb kiad bármilyen információt vagy akármit.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #118 üzenetére
Mivel az ujjlenyomat is digitális kódként van feldolgozva így de.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
lassan csak a készpénzes fizetés lesz az egyetlen használható megoldás
Azt meg ugye hosszú távon meg akarják szüntetni. -
UFC
aktív tag
válasz
De ahogy fizetsz rajta lesz az ujjlenyomatod és majd leszedik róla és hajaj
XD
Tök mindegy ki mit gondol. Az Apple ujjlenyomat olvasója működőik és jó. És szerintem nem adják ki másnak. Ha ki is adják áruld el mit kezdenek az én ujjlenyomatommal. Oda rakják egy gyilkossághoz? A világtúlfelén vagyok bizonyítsa be hogy ott voltam.Ha felehetne törni és meglehetne szerezni akkor már valaki megtette volna amint lehet.
Meg többet megtudnak rólam? Szerintem azzal aki kiírja facebookra hogy most szartam meg itt voltam ezzel azzal amazzal azt hamarabb lekövetik mint engem. Arról nem beszélve hogy a facebook-ot tényleg nézi a rendőrség. -
razzorr
őstag
válasz
Parallaxis #101 üzenetére
Hatalmas +1!
Szerintem a password még mindig jobb megoldás. Mert tegyük fel, hogy kifigyelnek, leütnek az utcasarkon, előveszik a telcsidet és az ájult tested, aranyos kis ujjacskáival szépen elnavigálnak a telefonoddal a megfelelő pénzlehúzó weboldalra, menüpontba és voillá. Ennyit ért az egész.
Az meg csak hab a tortán, hogy mikor kirabolnak az utcán és pluszban arra is kényszerítenek, hogy tapicskold le nekik búcsúzóul az új M3 bömbi vételárát, akkor is mehet majd a "hú de jó dolog és milyen biztonságos ez az ujj szkenner" -
Ihsahn
tag
válasz
Parallaxis #91 üzenetére
No igen, de más megadni a magyar hatóságoknak, meg más, ha google kezébe kerül, akik gátlástalanuk felhasználják reklámcélra bárki bármilyen adatát
-
Peterson_
addikt
válasz
Pláne, hogy ez még mindig kellemesebb módja az ujjlenyomatvételnek, mint amit a rendőrség preferál
-
UFC
aktív tag
válasz
Hát igen.
-
UFC
aktív tag
válasz
Parallaxis #91 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest