- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoli9
csendes tag
-
karoli9
csendes tag
Próbálj ki minél több készüléket, hogy legyen rálátásod, de tudjuk, hogy "lakva ismerkszik meg az ember", szóval a felhasználás során fog minden apróságra fény derülni. A szifon mellé építettem egy hackintosht és a laptopom is az, kifejezetten élvezem az iOS-t és a macOS-t (Terminálból ugyanúgy megcsinálok mindent, ahogy *nix rendszereknél) is, ahogy W10-et vagy bármelyik linux disztrót. 2009-től kezdve 2016 végéig szinte csak Cyanogenmod-os készülékem volt, persze sokszor egyedi kernellel, alulfeszelve, órajelekkel, governor-okkal játszva orrvérzésig. Élveztem, jó időszak volt, de 32 évesen inkább arra hajlok, hogy csak simán menjen minden úgy, ahogy azt felelős (!) mérnökök megálmodták. Egy Toyota Prius hajtásláncába sem babrálok bele (leginkább azért, mert agyonb*sz az egyenáram)
Szóval egyedi, személyes, nagyon szubjektív véleményem, hogy élvezem az i6S-t és jó készüléknek tartom. Két év garanciával vettem és további kettőt veszek hozzá, ha az Apple nem gáncsolja el menet közben (i5S-t nézve jók az esélyek). Mellesleg az OPO-m most két éves, karcmentes és ahhoz is megvettem a garancia kiterjesztést. Jó vásár volt, még ha kompromisszumos is.
-
karoli9
csendes tag
A helyedben nem gondolkodnék, nem egy kategória a kettő, nem ugyanaz a liga
iOS alatt az alkalmazások minősége (pl. Firefox, Spotify, Shazam) egyszerűen jobbnak tűnik, se szaggatás, se hosszasabb töltögetés. A fél év alatt egyedül a hulladék Messengerrel gyűlt meg a bajom (javították Zuckerbergék), az általam érzékelt további 5 bug-ból pedig két frissítés alatt csináltak 0-t és nem lett új helyettük
Arról nem is beszélve, hogy az Apple még a iPhone 5 kezét sem engedte el a mai napig (2012). Egy SE vagy 6S bizony sokáig kiszolgál még minden igényt.
-
defymoto
senior tag
Nekem saját készülékem egy Iphone SE, a céges pedig egy a5 2017.
Rájöttem hogy mennyire jó, megbízható telefon az Iphone. A Samsung akadozik, van hogy egymas utan tobbszor ujraindul, lefagy, lassú. Nem fér el a kezemben. A kamerája nagyon nagy csalódás az SE után. A családban van még egy s7, azzal ugyan ilyen problémák vannak.
Ami tetszik benne, az a vízállóság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest