Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz ddekany #63 üzenetére

"Hogy az Ask Toolbar jellegű terjesztést ne is említsem. (Azaz: hátha valaki túl gyorsan nyom "Tovább"-ot és akkor, hehe, lecseréljük az alapértelmezett böngészőjét. Persze az emberek 90%-a szerint ez rendben van, mert aki "Next-next user, az meg is érdemli"."

Mondjuk sose értettem, hogy ez miért akkora szálka egyesek szemében. Az, hogy a Chrome valamilyen szoftver mellé legyen csomagolva nem kötelező, megegyeztek a fejlesztőkkel, kaptak egy zsák pénzt és mindenki boldog. Legjobb példa a CCleaner. Amikor megjelenik egy új verzió akkor mindenki a Slim verziót keresi amiben nincs a Google Chrome mert baromi nehéz ám fél másodperces telepítési folyamat során odafigyelni. A Slim verzió a Standard után jelenik meg jó pár nappal, sokan inkább nem frissítenek addig mert zavarja őket, hogy ha nem figyelnek oda akkor Chrome lesz a gépükön. Szerintem ez még mindig jobb megoldás mint az, hogy csináljanak egy fizetős verziót az adott szoftverből és bizonyos fontos funkciók abban legyenek elérhetők.

• floatr

veterán

válasz ddekany #63 üzenetére

Akkor neked is ajánlom figyelmedbe, hogy a jelenleg is húzódó saga technológiai alapját az exploder szabványoktól való terelése, és így a szabványosan működgető böngészők ellehetetlenítése adta. Az árukapcsolás a netscape-es "hiszti" idején volt a kifogások alapja.

(#64) sh4d0w oda sztem csak akkor menjen, ha valami jó kis grunge bandát akar élőben hallgatni :)

Új hozzászólás Aktív témák