Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én már gyakorlatilag utólag vettem Phenom II X2 555 procit (2 mag 3200MHz órajel 6MB L3), amit a gazdája egy Gigabyte 770-es lapban Phenom II X4 955-re alakított (4 mag), majd X4 975 órajelre (3600MHz) húzott. Az alaplap Phenom II B55-nek ismeri így fel.
Nem is bántottam azóta sem, nincs hova húzni-tolni szegényt.Mint a CPUWorld listán látszik, a Sempron procikon 1->2 magot, Phenom II X2 procikon 2->4 magot és/vagy 6MB teljes L3 gyorsítótárat, X3 procikon 3->4 magot és/vagy gyorsítótárat, 600/800-as Phenom II X4 procikon gyorsítótárat, és a kései Thuban magból megvágott Phenom II X4 procikon a 4->6 magot és Turbo Core gyári boostot lehetett bekapcsolni.
Phenom 1 Agena procikkal is működött ez, de sokkal kisebb mértékben, mert azokat nagyon sokáig alig tudták gyártani, nagy volt a selejt arány, és az X2/X3 procik tényleg csak szükségmegoldások voltak. Aztán a Phenom 2-vel beindult a szekér, és mivel a szükségmegoldás procikat nem szüntették meg, teljesen jó 965/945 procikat vágtak vissza minden máshoz.
Prohardver! - AMD Core Unlock / Mag feloldása téma -
tisztelturam
aktív tag
Akkor nem értem ,ha konzolba ilyen erőset tudnak berakni akkor a pc miért mostoha gyerek?
100% hogy rengetegen vennének olyan procit amiben az 5700 ereje lakozik... De ettől jelenleg olyan messze vagyunk hogy az valami leírhatatlan..
(Sőt pc miatt még erősebb is lehetne jóval mert itt még jobban el lehetne ereszteni a fogyasztást)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- OTP Bank topic
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Projektor topic
- IKEA
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is bántottam azóta sem, nincs hova húzni-tolni szegényt.

(Sőt pc miatt még erősebb is lehetne jóval mert itt még jobban el lehetne ereszteni a fogyasztást)