Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz Cifu #39 üzenetére

Csak és kizárólag Neked , még egyszer idézem az eredeti kommentem :

"Nem nagyon fogom megerteni , hogy egy olyan iparban , mint amilyen az IT , ahol ma megjelnik egy termek -> holnap elavul , megis miert varja barki , hogy egy cpu-hoz , gpu-hoz tobb eves support legyen es elvezzen minden elonyt , amit a legujabb generacio elvez."

Érted már ? Senki nem mondta , hogy ne tudd felrakni a win10et a sandy igp-vel. Annyit mondtam , hogy talán nem kéne azt várni , hogy minden olyan új tulajdonságot , ami egy friss processzor úgymond "húzóereje" azt majd megkap mindenki aki hajlandó volt 5 évvel ezelőtt elkölteni egy kis pénzt egy kis fémre meg nyákra.
    Érdekesek vagytok amúgy , ha ti gyártók lennétek és kijönnétek új fejlesztéssel , akkor azok tulajdonságait elérhetővé tennétek a régi modellekre , hogy nehogy legyen egy kis eladás vagy mi ? Mindenki csak felhasználói szemmel néz , senki nem gondol bele , hogy üzletileg mi az ELVÁRT. Mert az nem egy lehetőség , hogy termeljünk profitot , az maga a cél. Ahhoz meg eladás kell és valamivel el kell tudni adni az újat.

• -Skylake-

addikt

válasz Chiller #22 üzenetére

A nevem onnan jott , hogy jol hangzott es ezt a nevet adtam a karakteremnek WoWban meg X evvel ezelott , de am egeszsegedre. Csak a kedvedert hozzateszem , hogy az AMD-nel is helyeselnem ezt a hozzaallast. Igy mar megfelel a velemenyem ?

Tobbieknek meg : pontosan ugy fogalmaztam , hogy nem gondolnam , hogy minden elonyt elveznie kell amit a mextgennek. Ez nem azt jelenti , hogy ne adjon kepet , ahogy a 2 eves support lejarta sem azt , hogy masnap mar nem lehet telepiteni.

• -Skylake-

addikt

válasz Cifu #5 üzenetére

En nem gondolnam , hogy az Intelnek a szemere lehetne vetni , hogy mi lesz a HD2K szeriaval. Hany eves is ? 3-4? Nem nagyon fogom megerteni , hogy egy olyan iparban , mint amilyen az IT , ahol ma megjelnik egy termek -> holnap elavul , megis miert varja barki , hogy egy cpu-hoz , gpu-hoz tobb eves support legyen es elvezzen minden elonyt , amit a legujabb generacio elvez. Szerintem az lenne a normalis , ha ilyen termekhez 2-maximum 2,5 evig erkezne javitas/driver stb es utana nemhogy ez szunne meg , hanem a gyartasa is. Mindenkinek minden kell , csak minden ingyen. Vicces. Ha majd kell a DX12 akkor lehet uj cpu-t , vga-t venni es problem solved.

Új hozzászólás Aktív témák