- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Pont félre megy, hiszen PC lett a főcsap. Itt nem kell attól félni, hogy csak EA és Activision ad ki rá játékot. Hiszen ide ömlik most már az összes MS cím, Nintendo is csak PC-re ad még ki játékokat Switch-en kívül és most már a Sony is átdobott pár címet.
Plusz ott vannak a platform saját egyedi darabjai és teljes visszafelé kompatibilitás. Innentől kezdve már csak egóból lehet mondogatni, hogy jaj a Sony exkluzívok, de konkrétan nem maradt más nektek. A legnagyobb elérhető online, indie és rétegjáték felhozatal mellett most már a legnagyobb AAA felhozatal is PC-n lett, mert mindenki ide pakolja át a címeit. -
keIdor
titán
válasz
cskamacska #8 üzenetére
Gratulálok, hogy csak az EA, Activisiont ismered, gondolom nem maradt már más a masterrész platformon. Add el mindened és menj el kurválkodni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cskamacska #8 üzenetére
Tudtad fikázni a CoD-ot bravó.
God of War, GranTurismo, korábban évekig a Forza, Last of Us, HALO, "új" Spiderman, Gears of War (hosszú időn keresztül szintén), Red Dead 1 na ezekről miért nem nyilatkozol?
-
cskamacska
addikt
"Hány PC exklúzív AAA játékot ismersz? "
Szerencsére az átlag AAA játék, amiből amúgy egyre kevesebb van mivel MMO platformokká szeretnék bővíteni őket a kiadók, annyira ripacs szemét lett, hogy teljesen kihagyható az ember életéből. Fordítsuk meg a dolgot: ha csak konzolra írt AAA játékokkal lehetne játszani, már rég kidobtam volna minden elektronikát a szobából, és elmentem volna hímkurválkodni helyette.
MW3 ennek kiváló példája. Körítésben elég jó (történet persze elég banális, nyolcvanas évekbeli Tom Clancy megköpködte volna alaposan
), játékmenet fájdalmasan gyenge. Pár hónapja az ezt közvetlen megelőző Black Ops 1-et vettem elő, és néhol szinte fizikai fájdalmat éreztem játék közben.
És nem a grafika miatt.
-
Dave567
addikt
-
Jelen, ha valóban kb. ilyen 20 Euró lesz a single player kampányért, akkor day 1 veszem. Ha már végigviszem, teljes pompájában akarom élvezni. Na most ha mindháromért adok kb. 60 Eurót(Modern Warfare Remasteredet majd akcióban valamikor), akkor lényegében kaptam 3 nagyon jó single kampányt 1 darab AAA játék áráért. Hozzáteszem, a Cod sorozatból ez a 3 mai napig a kedvencem ami a single playert illeti, számomra ikonikus.
-
ribizly
veterán
PC-n mennyi értelme van ennek? Van akinek nincs megvásárolva Steam-en az MW2, MW3 (amikben multi is van), de erre befizetnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest