- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
te még mindig nem akarod érteni a tényt, hogyha lett volna szerződése, az kizárja, hogy a govcerthez forduljon.
"mert valszeg szerződése volt, ami kizárta, hogy másnap feljelentést tegyen a govcertnél.": nemcsak a másnapi, a bármikori feljelentést is kizárta volna. ezt kellene megérteni.
vagyis abból, hogy a govcerthez fordult, következik, hogy nem volt szerződése. mint ahogy ezt egyébként azóta el is mondta, te is elolvashattad volna. szerintem ne kapálózz tovább, csak mélyebbre ásod magad.
-
bambano
titán
"Te hol olvastad milangfx írásában, hogy az eset a GDPR életbe lépését követően, 2018.05.25 után történt?": te hol olvastál olyat, hogy a gdpr 2018. 05. 25. után lépett életbe?
te hol olvastál olyat, ami kizárja, hogy a gdpr előtt más törvény rendelkezése alapján is kötelező lett volna bejelentenie?
te hol olvastál olyat, ami kizárja, hogy a józan ész alapján tegyen bejelentést?"Feltételezem, hogy nem önként törpként kereste a hibát a rendszeren, mert az hazánkban bűncselekmény. Ha meg valami keretében, akkor gondolom arra vagy kiírás volt, ahol leírták a szabályokat, vagy volt egy szerződés, aminek talán volt egy titoktartási nyilatkozat része is, ami leszabályozta, hogy mennyire ugrálhatott.": én meg nem feltételezem, hogy szerződés alapján végzett éles rendszeren biztonsági teszteket, majd az eredményt felnyomta a govcertnél.
-
bambano
titán
"tobb mint 90 napot vartam mielott megkerestem a govcert-et.": ha 90 napig hagytad, hogy hozzáférjenek személyes adatokhoz, akkor te sokkal inkább bűnös vagy, mint a tini, akit fikázol. a govcertet azonnal megkereshetted volna, amikor kiderül a hiba, akár még a webhelyet üzemeltetők előtt.
remélem azóta olvastad a gdpr-t, amiben vannak erre határidők.
-
bambano
titán
egyrészt nekem nem hiányzik, hogy a topicrégészek kiássanak egy ezer éve 500x megcsócsált topicot.
másrészt te kevered az azonnali vészhelyzet-elhárítást a megoldással.
egy ilyen jellegű hibánál nem az az első lépés, hogy megjavítsák, hanem az, hogy leállítsák az összes veszélyeztetett rendszert. arra pedig egy jól felkészült rendszergazdának 1-2 perc is elég. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest