- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Igen, tisztában vagyok vele, hogy nálam sokkal rosszabb vagy kevésbé kényelmes helyzetben levő emberek is tanulnak, viszont emellett dolgoznak vagy csak szimplán "harcolnak az elemekkel". Szóval nekem tényleg fene jó dolgom van, mert a szüleim tényleg mindent megadnak, ami a tanulásomhoz szükséges, és ezt szeretném nekik egyszer meghálálni, ha aktiv kereső leszek.
Az az igazság hogy sokkal szorgalmasabb kéne hogy legyek.
-
7600 GS
addikt
Hamarosan itt a nyári szünet, szerintem én rá fogok feküdni, mert muszáj lesz. Igazából már a 2 nyelvet várják el, azon felül már örülnek neki ha tudsz valami másikat is.
A matekkal én is igy vagyok.
Nekem ugyanis a négy alapműveleten kivül az életben másra egészen biztos hogy nem lesz szükségem.
Löncsi: De nagyon nehéz anélkül átmenni rajta, hogy nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged