Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feliks

senior tag

válasz Ádám16 #62 üzenetére

Igen, elfogadom, hogy az oled képe szebb, de nekem az életszerű, színhű kijelző a favorit, lehet a fotós (mármint dslr, nem mobil :D ) hobbi miatt, meg ackis kontraszt arány miatt nem bántja a szememet, de millió százalékig értem ha valakinek az amoled jön be. :d
    Sajnos valóban vam mit behozni az applenak. Erre elég jó mérce vagyok, mert bár mindig került a telefonok közé droid, 3g óta többé kevésbé iPhone user vagyok, és a 4S-seml maximálisan elégedett voltam, az 5S anyagminosegével mar nem, de összességében még mindig nagyon szerettem, a 7 pedig egy jó telefon, de már uton útfélen összehasonlítom droidokkal, és gyakran nem a 7 jön ki győztesen, szal kb a rendszer atgondoltsaga miatt tartok még almát, de a következő már lehet nem az lesz ga így megy..

• feliks

senior tag

válasz Ádám16 #47 üzenetére

Nekem pld kifejezetten a "nem veszem meg" érzést hozza majd, ha oled lesz pedig iUser vagyok, bár nem fanboy. Az oled szép, csak rohadtul mesterséges a színvilága mindenféle profilokkal megbolonditva is, másrészt sötétben bántó a nagy kontraszt, harmadrészt beég. Olvastam, hogy megmondták előttem a tutit hogy márpedig nem, mert az mennyire 2012, de ha sorra látok beégett S6okat ismerősöknél, az relevánsabb, mint hogy valaki szerint ez nemlétező dolog :D
    Maradni kellene az ipsnek, visszatenni a jacket, kiadni DS változatot, javítani az előlapi üvegen (röhej, a mostani céges Honor8 nem karcos a magán i7 meg igen​)
    Plusz behozni a piacot kijelzőarányban, szoftverben (szeretem az iost, de a honor8 éjjel a kamera szoftveres trukkjei miatt lealázza, és ez sztem szégyen) meg minden egyébben :D

Új hozzászólás Aktív témák