- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Hát nagyon remélem. mert ez a sok baromság mint minimál káva, meg vezetéknélküli töltés meg egyéb faszságok hidegen hagynak, de ha pl a minimál káva miatt ezek is hátulra teszik a leolvasót mint az idióta samu az s8-ban, akkor elmennek a pics*ba. és sajnos erre utal az arcfelismerő baromságról szóló pletyka is.
-
-FreaK-
veterán
válasz
#16820480 #23 üzenetére
"One thing to note: Xiaomi’s implementation shows the reader beneath the glass, but not below the actual display"
A kijelzőn keresztül kicsit bonyolultabb megoldani mint egy üveg rétegen keresztül, szerintem.
Még mindig nem mutattál semmit ahol kijelzőbe építve megoldották a dolgot és még mindig csak a pletykákra alapozod az egészet (de dolgoznak rajta, az biztos). Még mindig tartom a véleményem, hogy ez még messze van. Cáfolatot pedig még mindig nem láttam, hogy megvalósították volna.
Azért az ilyesmit szokták demózni jóval előtte. Csak hogy egy példát említsek: hajtogatható OLED kijelző, amiről pont tegnap volt hír. Már évekkel (1-2-3?) ezelőtt bemutatták, hogy megvalósítható, konkrét termék a legújabb hírek (szintén pletyka) szerint 2019-ben lehet legkorábban. Szóval nem csak úgy hirtelen egyszer csak megcsinálják. Persze elképzelhető, hogy ebben az esetben nem így lesz.
-
-FreaK-
veterán
válasz
#16820480 #15 üzenetére
Link1: Ebből az a tény hogy ultrahang alapú a szenzor, de ilyen már létezik, használják is ha jól tudom. (Huawei, Apple talán?). Az hogy "could be built into screens" csak egy találgatás, pletyka.
Link2: Ez az egy tényleges valós infó van róla, de úgy rémlik ezt már régebben jegyezték be, 1-2 éve, de lehet hogy tévedek.
Link3: Megint csak egy pletyka, aminek szerintem annyi valóságalapja lehet, hogy valóban dolgozhatnak a fejlesztésén.
Még egyszer leírom: semmi bizonyíték, bejelentés, hivatalos bemutató nem volt róla hogy ez jelenleg megvalósítható lenne. Ezt csak mindenki szeretné és ezért időről időre felbukkan különböző oldalakon pletyka szinten, az emberek meg beszélnek róla és készpénznek veszik hogy hamarosan lesz ilyen.
-
-FreaK-
veterán
Sokadjára olvasom már ezt, hogy ezt várják az emberek, csak azt nem tudom, hogy mi alapján. Talán egy szabadalmi bejegyzés volt egy pár éve, ami ugye szinte semmit nem jelent, egyáltalán nem biztos hogy meg is tudják már valósítani. Még egyetlen demót sem láttunk, hogy ez a jelenlegi technológiai szinten megvalósítható lenne, és szerintem még jó pár évig nem is lesz az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest